ΑΟΚ Χανίων | Ευχαριστεί τους φιλάθλους για την στήριξη στην ομάδα και στους συνανθρώπους μας.


Ο ΑΟΚ Χανιά με  ανακοίνωση του , ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό Κλαδισού την Κυριακή (13/11), για να παρακολουθήσει το ματς με την Ακαδημία Ρεθύμνου, και για τη βοήθεια που παρείχαν σε ανήμπορους συνανθρώπους μας, φέρνοντας  τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του "Κυττάρου Χαλέπας".

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά εκφράζει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους των Χανίων που βρέθηκαν την Κυριακή (13/11) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και έδωσαν ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας να φτάσουν στην νίκη απέναντι στην Ακαδημία Ρεθύμνου.

Κυρίως όμως, ευχαριστούμε τους Χανιώτες για τη βοήθεια που παρείχαν σε ανήμπορους συνανθρώπους μας, φέρνοντας στο περιθώριο του αγώνα με την Ακαδημία, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του "Κυττάρου Χαλέπας". 

Η συνεισφορά τους είναι πραγματικά, πολύτιμη...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.