Στο μουσειο του Αρη ο Ηρ.Σφακιανάκης.


Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη,Ηρακλής Σφακιανάκης και ο φίλος του Αντώνης Δοξαστάκης, επισκέφτηκε σήμερα (16/11) το μουσειο του "αυτοκράτορα" Αρη Θεσσαλονίκης.

Ο  γενικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη κ.Ηρακλής Σφακιανάκης  παρεδωσε μια φωτογραφία του Εργοτελη 1982 (φιλικό Εργοτελης /Άρης) όπου θα μείνει στο μουσείο .

Την φωτογραφία την έδωσε στον υπεύθυνο του μουσείου κ. Γιαννη Πεγος και ο Ηρακλής Σφακιανάκης  τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία , και για το λεύκωμα του Άρη ΒC που του έδωσε .

Ο κυρίαρχος στο ελληνικό μπάσκετ για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Άρης άλλαξε τη μορφή του αθλήματος στην Ελλάδα.

Είναι η ομάδα που έφερε το θέαμα στα ελληνικά γήπεδα, είναι η ομάδα που έφερε τις ευρωπαϊκές διακρίσεις, μα πάνω απ’ όλα είναι η μόνη ομάδα που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους σε ολόκληρη την επικράτεια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ομάδα μπάσκετ του Άρη ψηφίστηκε ως η καλύτερη στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, για τον 20ό αιώνα.

Η σχετικη ανακοινωση της ομάδας στο facebook.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη,Ηρακλής Σφακιανάκης και ο φίλος του Αντώνης Δοξαστάκης,φανατικοί θαυμαστές του Αυτοκράτορα Άρη,επισκέφθηκαν σήμερα το Μουσείο της ομάδας μας!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.