Παρελθόν από το Ηράκλειο ο Βασίλης Ράλλης !!! Βισκαδουράκης μέχρι νεωτέρας.



Τέλος από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου ο Βασίλης  Ράλλης, καθώς ο  επί πέντε χρόνια  δεν θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σαιζόν στην Α2, "πληρώνοντας" ουσιαστικά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε η ομάδα.

Οι "κυανόλευκοι" έχουν πέντε ήττες στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα, ενώ παράλληλα η ομάδα δεν παρουσιάζει καλή εικόνα. 

Σε μαραθώνια συζήτηση της διοίκησης που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα,αποφασίστηκε, ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα "ηλεκτροσόκ" για να συνέλθει  και να επιστρέψει στις επιτυχίες .

Σήμερα τα απόγευμα λοιπόν  παρουσία της διοίκησης αλλά του του Βασίλη Ράλλη παρόντος, ανακοινώθηκε το "διαζύγιο", και μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Ράλλη.

Όσο και το ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του ;Αυτός είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Ράλλη, Γιάννης Βισκαδουράκης, που αυτήν την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, προπονεί την ομάδα στα "Δυο Αοράκια", ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα..

Και επίσημα ο  Γιάννης Βισκαδουράκης. Ευχαριστεί τον Ράλλη το Ηράκλειο.

Ο Βασίλης Ράλλης αποτελεί και επίσημα  παρελθόν από το Ηρακλειο, του οποίου τα ηνία, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Βισκαδουράκης και και η επίσημη ανακοίνωση:


"Μετά από πολύωρη συνεδρίαση στα γραφεία του Ομίλου, η Επιτροπή Μπάσκετ του  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, σταθμίζοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Τμήμα και την ανάγκη για αλλαγή κλίματος, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Βασίλη Ράλλη.

Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα βοηθός του κ. Ράλλη, κ.Γιάννης Βισκαδούρακης.

Η Επιτροπή Μπασκετ ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή για τη πολύ μεγάλη συμβολή του, από κάθε πόστο (αθλητής – βοηθός προπονητής –πρώτος προπονητής) στην ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ του Ομίλου.Η επιτροπή Μπάσκετ ευελπιστεί, ότι ο κ.Ράλλης θα παραμείνει κοντά στον Όμιλο και θεωρεί αρκετά πιθανή ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.