Pre Game | Ηράκλειο - Α.Σ.Ε.Δούκα (tv Creta). Δηλώσεις Συμεωνίδη-Κομποδιετα (videos).



Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα του Βασίλη Ράλλη το Σάββατο στα Δύο Αοράκια (22/10) 17.00 στις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2, με αντίπαλο τον Δούκα που έχει κάνει το "2 στα 2"

Μετά την ήττα από τον Γυμναστικό της Λάρισας και με τον τρόπο τον οποίο ήλθε, στο "Ηράκλειο" επιθυμούν να να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους. 

ο έργο δεν θα είναι εύκολο καθώς η ομάδα του Δούκα, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Ο Δούκας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2, έχει κάνει το 2χ2 ενώ διαθέτει έμπειρους και ικανούς μπασκετμπολίστες στο ρόστερ (Παπαμακάριος - Κυρίτσης - Καυκής).

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Ράλλης, είναι αυτό του Πάλλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα  στο "τέταρτο" δάχτυλο του δεξιού του χεριού και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, και θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση. 

Στην διοίκηση ελπίζουν πως ο  κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας τόσο δυναμικά όσο στην πρεμιέρα με τον Αρκαδικό!

Παράλληλα συνεχίζεται και η συνεργασία της ομάδας με την "Κίτρινη αποστολή".

Πολλοί συνάνθρωποι μας έσπευσαν (στο πρώτο ματς και θα συνεχίσουν), με μια σακούλα στο χέρι που περιείχαν τρόφιμα ή ρούχα, ώστε να βοηθήσουν με την σειρά του, την νέα προσπάθεια η οποία θα γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του "Ηράκλειο" σε συνεργασία με την "Κίτρινη αποστολή".

Το pre game του αγώνα από την τηλεόραση Creta :




Θέλει νίκη ο Δούκας  στο "Ηράκλειο".

Ο Σάββας Συμεωνίδης και ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησαν στο κανάλι της ομάδας του Αμαρουσίου και υποστήριξαν πως η ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ μπορεί να είναι σκληρή και ανταγωνιστική στην έδρα της, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.