Εργοτελης | Με αισιοδοξία για την μάχη με τον Π.Βούλας. Μαζί ποδόσφαιρο και μπάσκετ.



Και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλο του Εργοτέλη θα περίμεναν πως η ομάδα τους θα προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο (23/10-16:30) ματς με τον Πρωτέα Βούλας στο Λίντο,  έχοντας… προίκα δύο νίκες με Πανερυθραϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης. 

Και όμως. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται… στον αφρό και έχουν στρέψει πάνω τους όλα τα βλέμματα της Β΄Εθνικής , με την εξαιρετική τους παρουσία.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη φρόντισε να δείξει τις… άγριες διαθέσεις της με το καλημέρα και πλέον η ψυχολογία όλων των ανθρώπων της ομάδας είναι στα ύψη. 

Ίσως αυτό είναι η σημαντικότερη ανταμοιβή, ακόμα και από τους 4 βαθμούς που έχει ήδη μαζέψει στα δύο παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Εργοτελη δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Σταμάτη, που υπέστη στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αστράγαλο.

Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Πρωτέα Βούλας, ολοκληρώνεται  και ο στόχος του Εργοτελη,  είναι το 3Χ3. 

Την ποδοσφαιρική ομάδα επισκέφτηκε ο «μπασκετικός» Εργοτέλης.

Η οικογένεια του Εργοτέλη, τα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, συναντήθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνηση της Πέμπτης (20/10), αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη επισκέφτηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. 

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη και τους αθλητές Σπύρο Γεωργούτσο, Οδυσσέα Σαρρή και Άλεξ Χασάπη, αφού ευχήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα υγεία, καλή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους δώρισαν εισιτήρια διαρκείας και τους προσκάλεσαν στον αγώνα της Κυριακής (16:30) με τον Πρωτέα Βούλας στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Ο ποδοσφαιρικός Εργοτέλης από την πλευρά του, ευχήθηκε στους «μπασκετικούς» υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα και τους προσκάλεσε στο παιχνίδι της Δευτέρας (15:00) με τον Ιάλυσο στο Παγκρήτιο.

Στα αγωνιστικά, η σημερινή μέρα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Στο πρωινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις ταχυδύναμης και ευκινησίας. Το απόγευμα η προπόνηση αφιερώθηκε σε παιχνίδια τακτικής.

Ο Λεάλ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 09:00.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.