Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά η νέα ομάδα μπάσκετ στα σκαριά.



Μια νέα ομάδα μπάσκετ , βρίσκεται στα "σπάργανα" στα Χανιά η οποία σε λίγες μέρες θα δώσει νέο και άλλο αέρα στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης, καθώς οι εμπνευστές τους  διέδωσαν την πρόθεση της δημιουργίας μιας νέας δύναμης, κάτι που είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Η  ονομασία του συλλόγου, θα είναι Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά, και ήδη δημιουργήθηκε καταστατικό ενώ η ομάδα ξεκίνησε να χτίζεται σε σωστές βάσεις και να προσελκύει πολλούς αθλητές που μένουν στην Χανιά και αγαπούν το άθλημα.

Η  νεοσύστατη ομάδα, αποτελείται από παράγοντες εγνωσμένους, που έχουν προσφέρει στο άθλημα στο Νομό και λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες αφού θα αποκαλυφτούν το σήμα της ομάδας, τα χρώματα της και οι προπονητές-παίκτες, στους οποίους  ήδη έχει γίνει κρούση, ενώ από τις πρώτες συναντήσεις, η ανταπόκριση, σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.