Κ.Πλευράκης | "Θέλουμε το κάτι παραπάνω φέτος".



Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδίου, Κώστας Πλευράκης, μίλησε στην "Κρητική Επιθεώρηση και τον Νίκο Τζανιδάκη" για την προετοιμασία της ομάδας του δέκα ημέρες πριν την έναρξη της Α2 κατηγορίας. 

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως οι Ρεθυμνιώτισσες βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά επιζητεί ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό βελτίωσης για να εμφανιστούν ακόμη πιο έτοιμες στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου. 

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας, καθώς σε περίπου 10 ημέρες ξεκινάμε. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Φυσικά θα ήθελα ο ρυθμός βελτίωσης να είναι γίνει πιο ταχύς αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία μέσα από την αγωνιστική δραστηριότητα.
Θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω αυτή την περίοδο για να είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστημένος είμαι αλλά όπως προείπα θέλω ακόμη περισσότερη προσπάθεια. 

Όπως είναι φέτος τα πράγματα, με τις παίκτριες να μην διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία, λόγω ηλικίας, πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε απόδοση μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.
Βέβαια δεν θα σταματήσουμε κει αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Αυτός είναι ο βασικός στόχος στην Α2. 

Δεν λέμε ότι πάμε για να υποβιβαστούμε αλλά εκτός από την «μάχη» που θα δώσουμε για την παραμονή θέλουμε να πάρουμε πράγματα από αυτή την κατηγορία, ώστε να βοηθηθούν στην πορεία αυτά τα κορίτσια αλλά και η ομάδα μέσα από αυτή την διαδικασία.
Επίσης, θέλουμε να μεταφέρουμε στις κορασίδες που είναι στην ομάδα τον τρόπο και την λειτουργία μίας ομάδας που παίζει σε τέτοια κατηγορία».

Παράλληλα, ο κόουτς Πλευράκης επεσήμανε την δυσκολία που εμφανίζει το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Αγία Παρασκευή, υπογραμμίζοντας πως θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί.

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Δεν θα είμαστε όπως πρέπει αλλά θα το προσπαθήσουμε. Παίζουμε με την Αγία Παρασκευή, η οποία στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πήγασο κέρδισε με 30 πόντους διαφορά.
Είναι και αυτή μία ομάδα που ανέβηκε και έχει ταλαντούχα παιδιά. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πηγη: "goodnet.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.