Ανοιχτή στον καθένα η δράση των υποδομών της Αναγέννησης.



Τα τμήματα υποδομών μπάσκετ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, "πλημμύρισαν" από μικρούς αθλητές και αυτό που κυριαρχεί είναι η ανάγκη της χαράς που έχουν όλα τα παιδιά για το παιχνίδι, και συγκεκριμένα για το άθλημα του μπάσκετ, έχοντας 84 παιδιά και οποίος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά την σημαντική προσπάθεια, που γίνεται στην τοπική κοινωνία.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αρκαλοχωρίου αναφέρει:

Μετά την μεγάλη προσέλευση για πραγματοποίηση εγγραφών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, τον καταρτισμού του προγράμματος και την έναρξη των προπονήσεων προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να έρθει και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των μικρών μας αθλητών και αθλητριών . 

Έτσι θα ενημερωθεί για τον τρόπο δουλειάς, τον κοινωνικό ρόλο του σωματίου ενώ παράλληλα θα αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του για τα παιδιά της περιοχής μας.

Οι ακαδημίες μας αυτή τη στιγμή αριθμούν 84 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά εκτός Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.