Την Δευτέρα τα ...σπουδαία για το Ηράκλειο. Τι γίνεται με την "κούρσα ανόδου".
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και η σημερινή συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής που θα αποφασίσει για την κάλυψη της κενής θέσης στην Α1 και η διαδικασία μετατίθεται για... αρκετά αργότερα, πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 12/09).

Αυτό που πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι στις αυριανές κληρώσεις της ΕΟΚ θα υπάρχει... υπερφόρτωση στην Α2 όπου αυτή την ώρα υπάρχουν 17 ομάδες(!), θα υπάρχει κενό στο κύπελλο, με την 14η ομάδα της Α1 αλλά αυτό λογικά καλύπτεται με... "Χ", κάτι που θα ισχύσει και στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που ούτε σήμερα υπήρξε απόφαση, ήταν επειδή τα μέλη της επιτροπής έκριναν ότι απαιτούνται και επιπλέον στοιχεία από τις ομάδες για να ξεχωρίσουν οι... πληρέστερες. 

Στοιχεία όπως εγγυήσεις για την επίτευξη των οικονομικών στόχων που αναφέρονται στους φακέλους, αλλά και αναλυτικές καταστάσεις των μελών που προτίθενται να συμμετάσχουν στην διοίκηση της ΚΑΕ που θα κληθεί να δημιουργηθεί.

Το ρεπορτάζ των "γκρίζων Λύκων", αναφέρει ότι  η σημερινή  συνεδρίαση της επιτροπής η οποία αξιολογεί τις υποψήφιες, προς άνοδο, ομάδες ήταν επεισοδιακή, ανάμεσα σε παράγοντα της επιτροπής, με τον γενικό γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη  .

Πέρα την Δόξα Λευκάδας, τα ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι  ο Αρκαδικός, δείχνει ανοδική τάση τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο Ηρακλής ήρε θέση, μέσω ανακοίνωσης, σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει όσον αφορά την wild card για την Basket League και επισημαίνει πως έχει ρυθμίσει όλες τις παλιές υποχρεώσεις του προς το ΙΚΑ και πλέον περιμένει την απόφαση της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι  έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος στην επιτροπή ειδικής αξιολόγησης, έχει λάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και φιλοδοξία της είναι,  η ειδική επιτροπή αξιολόγησης να κρίνει αντικειμενικά, και με βάση τα στοιχεία που έχει προσκομίσει η κάθε ομάδα. 

Από εβδομάδα τα σπουδαία...

Πηγές :"basketblog.gr, superbasket.gr ,grizoilikoi.blogspot.gr".

Από το Blogger.