Εκδίδει εκπτωτική κάρτα μέλους το Αρκάδι.



Το Αρκάδι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα κυκλοφορήσει την  εκπτωτική κάρτα μέλους την οποία θα χορηγήσει σε όλα τα μέλη του (περίπου 800), δημιουργώντας  αμφίδρομη στήριξη μεταξύ Ομάδας και μελών εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. 

Η ανακοίνωση:

ΟΜΙΛΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΑΡΚΑΔΙ» ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Κύριοι

Όπως θα γνωρίζετε ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙ είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος του Νομού μας . 

Καλλιεργεί έξι ολυμπιακά αθλήματα με 800 ενεργούς αθλητές και απασχολεί 16 προπονητές. Τα τμήματα του Συλλόγου μας παίρνουν μέρος σε όλα τα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα με αρκετές επιτυχίες, ενώ αθλητές του είναι μέλη της Ελληνικής Εθνικής ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις.

Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Σύλλογος μας προτίθεται να εκδώσει εκπτωτική κάρτα μέλους την οποία θα χορηγήσει σε όλα τα μέλη του, περίπου 800 που είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο .

Απευθυνόμαστε σε εσάς γνωρίζοντας πόσο κοντά στον Αθλητισμό της πόλης μας είστε, για να ζητήσουμε εάν θέλετε να συμμετέχει η επιχείρηση σας στο πρόγραμμα αυτό του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ προσφέροντας ένα ποσοστό έκπτωσης στα μέλη του .

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι ενός έτους (1/9/2016 – 31/ 8 /2017). Και πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σας θα είναι επωφελής τόσο για τα μέλη μας τα οποία θα έχουν την έκπτωση , αλλά και την επιχείρηση σας από την αύξηση του πελατολογίου της.

Ευελπιστούμε στο θετικό της αποφάσεως σας και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα εκτιμηθεί από όλη την αθλητική οικογένεια του Ο.Κ.Α ΑΡΚΑΔΙ .

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γραφεία: ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (περιφερειακός}
Πληροφορίες: κα Μπιρλιράκη Ελευθερία
Τηλέφωνο: 2831 0 26433 (17.30 - 20.00) - 6972191187

Μετά τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.