ΟΦΗ | Ενίσχυση με Χ.Μουλά .Το Σάββατο 10/09 φιλικό με Δειλινό.



Ως παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να λογίζεται ο  Χρήστο Μουλάς, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο αύριο Tετάρτη (07/09), ενισχύοντας την ομάδα κοντά στο ζωγραφιστό.

Οι Κρητικοί ολοκληρώνουν σιγά-σιγά το ρόστερ τους και μία απ’ τις τελευταίες “πινελιές” είναι η απόκτηση του 24χρονου πάουερ φόργουορντ. 

Η πλευρά της ομάδας εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς εκείνη του παίκτη, με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ μάλιστα να μην χρονοτριβούν καθόλου και -στη συνάντηση με τον εκπρόσωπόo του παίκτη, Νίκο Μελά- να αποσπούν με… συνοπτικές διαδικασίες την υπογραφή του άλλοτε άσου του Εθνικού και της Ζακύνθου.

Ο Χρήστος Μουλάς από τον  Αργοναύτη Ραφήνας  παίζει στη θέση 4-5. 
Ο 24 ετών παίκτης με ύψος 2.03, ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομών (παιδικό και εφηβικό) του Πανελληνίου ενώ είχε και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. 

Δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννηση Πετραλώνων συμβάλλοντας τα μέγιστα ούτως ώστε η ομάδα του να ανέβει στην Α’ ΕΣΚΑ την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο και μια χρονιά νωρίτερα στον Εθνικό.

Θέλει ακόμα έναν ψηλό .

Ο κόουτς Γιάννης Κόκκινος, που δηλώνει ικανοποιημένος από την στελέχωση του ρόστερ, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα ψηλού, εφ όσον το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες και προκύψουν ευκαιρίες.

Γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει βιασύνη καθώς όπως μας δήλωσε "με την απόκτηση ενός σέντερ , η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό ".

Μικροπροβλήματα και πολλά λίτρα ιδρώτα στον ΟΦΗ . Φιλικό με Δειλινό στο ΒΑΚ στις 10/09.

Η  προετοιμασία των "ασπρόμαυρων", συνεχίζεται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, με τους Μαϊστρέλλη και Χαρωνίτη αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, που όμως δεν εμπνέουν ανησυχία.

Αποκαλύπτεται στο κοινό του!
Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΦΗ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι  φίλαθλοι "ανεβούν" στο ΒΑΚ το Σάββατο. 

Συγκεκριμένα, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, επί ..παρκέ ΒΑΚ, η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου, θα αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα του Δειλινού, του Γιώργου Γωνιωτάκη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.