Συγχαίρει το Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Μπ.Μαρκάκη, το Ηράκλειο .Φιλικό με το Ρέθυμνο Cretan Kings σήμερα.



Συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο, για την επανεκλογή του στη θέση αυτή, αλλά και στο πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ Χ.Μαρκάκη, απέστειλε το Ηράκλειο, που στο πρώτο φιλικό της σαιζόν , αντιμετωπίζει σήμερα (07/09) στις 18:00 το Ρέθυμνο. 

Αναλυτικά:

"Tο Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ για την εκλογή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους"

"Το Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπη Μαρκακη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και εύχεται τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ καλή επιτυχία στο έργο τους".

-Φιλικό με την ομάδα του Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει η Ανδρική Ομάδα του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 στα Δύο Αοράκια.

Το φιλικό θα επαναληφθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.