Κύδων | Και ο Λ. Θεοδωράκης παραιτήθηκε !



Η μια μετά την άλλη παραίτηση στον Κύδων,, αυτήν την φορά από τον προπονητή των υποδομών, τον προπονητή που με την καθοδήγησή του, υπό το πλάνο και το πρόγραμμα της Επιτροπής μπάσκετ οδήγησε το 2014, στο τελευταίο τίτλο (πρωτάθλημα παίδων), το 2014.

Ο Λευτέρης Θεοδωράκης που είχε αναλάβει πριν από περίπου έναν μήνα το παιδικό τμήμα, υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Α.Ο.Κύδωνα.

Η επιστολή παραίτησης του Λευτέρη Θεοδωράκη:

Κύριοι, 

Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ είμαι στη  δυσάρεστη θέση να σας κάνω γνωστή την παραίτηση μου από το παιδικό τμήμα  του οποίου είχα οριστεί να προπονώ μετά από συζητήσεις με την επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου, τους αθλητές που προπόνησα στις 20 αυτές ημέρες και τους προπονητές κ. Ροδά Δημήτριο και κ. Κατσιάνο Ηλία για την άριστη συνεργασία. Εύχομαι και ελπίζω όλοι να ασχοληθούν κάποια στιγμή με γνώμονα το καλό του μπάσκετ στην πόλη μας!

Με εκτίμηση,
Θεοδωράκης Λευτέρης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.