Στον Πρωτέα Βούλας ο Κλοντιάν Μούτσα



Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασιθιώτικου μπάσκετ και ιδιαίτερα της περιοχής της Ιεράπετρας, ο Κλοντιάν Μουτσα, αναχωρεί για...άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα στην Αθήνα και τον Πρωτέα Βούλας.

Η μεταγραφή (με υποσχετική), του νεαρού guard της Ιεράπετρας σε μια ομάδα του κέντρου, όπως ο Πρωτέας Βούλας, αναμφίβολα αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Γεραπετρίτικο σύλλογο, αφού πέρα από τις επιτυχίες της ομάδας στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα, αναδείχθηκε και το ταλέντο που διαθέτει ο σύλλογος, όπως αυτό του Κλοντιάν, αλλά και άλλων ακόμη που ίσως προκύψουν στο μέλλον.

Ο Πρωτέας Βούλας είναι ένα ιστορικό σωματείο το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (νότιος όμιλος), ωστόσο όμως ξεχωρίζει για την καλλιέργεια των τμημάτων υποδομής έχοντας πλήρη τμήματα, με διακρίσεις και επιτυχίες στις κατηγορίες τους, καθώς και την προώθηση-ανάδειξη αθλητών-τριών του στα τμήματα ανδρών-γυναικών.

Να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος αθλητής αγωνίστηκε πρόσφατα στο διεθνές τουρνουά του Κολινδρού, θα συναντήσει τον αδερφό του Ορλάντο που αγωνίζεται στην ίδια ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ιεράπετρας:

"Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ανακοινώνει την παραχώρηση (με υποσχετική) του νεαρού αθλητή του, Κλοντιάν Μούτσα (2001), στο σωματείο του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ.

Κρίνοντας ότι ήρθε ή ώρα να ανοίξει τα μπασκετικά "φτερά" του,ο Α.Ο.Ι. εμπιστεύεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του, σε ένα σύλλογο που εγγυάται την σκληρή δουλειά και την εξέλιξη του Κλοντιάν.Εμείς, θα παραμείνουμε δίπλα του, παρακολουθώντας την πρόοδό του και βοηθώντας τον σε κάθε βήμα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.