Ο Ν.Αποστολάκης τεχνικός διευθυντής στην Ιεράπετρα.



Η Ιεράπετρα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επίτευξης συμφωνίας με τον Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα.

Την ανάγκη πρόσληψης τεχνικού διευθυντή , είχαν εντοπίσει οι διοικούντες της ομάδας της Ιεράπετρας και στο πρόσωπο του Νίκου Αποστολάκη, βρήκαν τον ιδανικό άνθρωπο να στελεχώσει την θέση αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση της Ιεράπετρας:

"Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον coach κύριο Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, υπεύθυνος πλέον για το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθούν τα τμήματα του Α.Ο.Ι.

Το βαρύ βιογραφικό του κόουτς και εκπαιδευτικού, θα αναρτηθεί στο site μας, μόλις αυτό επανέλθει.Με την παρουσία του κόουτς, το τεχνικό team του συλλόγου ισχυροποιείται και οργανώνεται περισσότερο, ώστε να συνεχίσει να προσπαθεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.