Crete 1st International BasketballTournament | Πρώτος και καλύτερος ο "θρύλος" στο νησί! (video).



O  πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, είναι αυτός που θα ανοίξει πρώτος τον χορό των αφίξεων στο Ηράκλειο, για να λάβει μέρος στο πρώτο διεθνές τουρνουά μπάσκετ "Crete 1st International BasketballTournament"  που γίνεται στο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, στα «Δύο Αοράκια», από 23 έως  25 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή  ακόμα των ομάδων,  του Ερυθρού Αστέρα, της ΑναντολούΕφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Οι  "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να φθάσουν στο Ηράκλειο, με όλα τα αστέρια τους και τους δυο νέους αθλητές τους, ΚέμΜπίρτς και  Έρικ Γκρίν, την ερχόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες έχουν προγραμματίσει την άφιξη τους, την παραμονή της έναρξης του τουρνουά, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του τουρνουά:
23/9, 18:00 :  ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
23/9, 20:30 : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
25/9, 18:00 : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
25/9, 20:30 : ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το τουρνουά, όσο και για εισιτήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στην διεύθυνση crete-ibt.com

Το promotion video των διοργανωτών.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.