"Βόμβα"! Παραιτήθηκε και ο προπονητής του Κύδων Δημήτρης Ροδάς !!Η κοινή πορεία του Κύδωνα με τον προπονητή Δημήτρη Ροδά, ολοκληρώθηκε πρόωρα.Με ανακοίνωσή του ο ικανός προπονητής  δήλωσε την παραίτησή του,καθώς όπως αναφέρει συντάσσεται με τη φιλοσοφία και το πλάνο της Επιτροπής μπάσκετ, η οποία αποχώρησε και αυτή.

Μάλιστα, πριν υλοποιήσει την απόφασή του, πληροφορίες ανέφεραν ότι έδωσε σχετική προθεσμία στη διοίκηση, η διοίκηση του Α.Ο.Κύδων , επιχείρησε προσέγγιση με τον Δημήτρη Ροδά χωρίς, όμως, ν΄ αλλάξει "κάτι" καθώς ο ικανός τεχνικός αρνήθηκε .

Με την αποχώρηση της Επιτροπής μπάσκετ και του Δημήτρη Ροδά, το μέλλον της ομάδας φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, καθώς συζητείται ακόμα και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ !!

Η επιστολή του Δημήτρη Ροδά:
"Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα όλα τον Πρόεδρο κ. Ξυλάκη Μιχάλη καθώς και όλα τα μέλη της επιτροπής Μπάσκετ για την εμπιστοσύνη, την στήριξη στο πρόσωπο μου και τις συνθήκες που μου παρείχαν. Όλους τους παίκτες με τους οποίους γνώρισα- συνεργάστηκα και για όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου Κατσιάνο Ηλία και Θεοδωράκη Λευτέρη για την συνέπεια και εργατικότητά τους στα τμήματα υποδομής ( Εφηβικού και παιδικού )και τέλος τον κόσμο των Χανίων που μου συμπαραστάθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο σ’αυτό το πολύ μικρό διάστημα. 

Ειλικρινά πιστεύω ότι η Επιτροπή Μπάσκετ είχε την όρεξη , την διάθεση και τις προδιαγραφές για να λειτουργήσει επαγγελματικά ολόκληρο το τμήμα Μπάσκετ με στόχο ‘’Την Παραγωγή Παικτών και επίτευξης υψηλών στόχων ‘’. Η ομάδα των Ανδρών έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο να ανέλθει σε υψηλές κατηγορίες, σε επίπεδο που αρμόζει στην πόλη των Χανίων .

Μετά τα τελευταία γεγονότα της απομάκρυνσης – παραίτησης της επιτροπής του μπάσκετ από τον σύλλογο του Κύδωνα και εφόσον ασπάζομαι πλήρως τις απόψεις και την φιλοσοφία της επιτροπής πάνω στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία ενός συλλόγου , δηλώνω την αποχώρηση μου από προπονητή της Ανδρικής ομάδας .

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον σύλλογο του Κύδων".

Basketball Coach
Ροδάς Δημήτρης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ειδικότητα Basketball

Από το Blogger.