Κοντά στην Α1 το Ηράκλειο! Την Τετάρτη 7/9, οι ανακοινώσεις.



Την Τετάρτη 31 Αυγούστου συνεδρίασε η επιτροπή για την ομάδα που θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς στην Α1,  στη διαδικασία για την wild card στην 14η ομάδα του νέου πρωταθλήματος.Η αγωνία κορυφώνεται. Μέχρι τις 7/9 η απόφαση.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στα εθνικά πρωταθλήματα του μπάσκετ. 

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη η Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου με την ΕΟΚ να ανακοινώνει τις ανακατατάξεις σε όλες τις κατηγορίες. 

-Την Τετάρτη 31 Αυγούστου με τη συνεδρίαση της αρμόδιας πενταμελούς επιτροπής, (Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Μιχάλης Μελής, Δημήτρης Μπασούρης, Γιάννης Αλεξόπουλος και Γιάννης Ψαρράκης), διευκρίνισαν παρουσία νομικών συμβούλων ορισμένα λεπτά ζητήματα που υπάρχουν στις προϋποθέσεις της διαδικασίας και πλέον έχοντας επιλύσει κάθε πιθανή εκκρεμότητα, θα μπουν στην τελική φάση της διαδικασίας.

Στις αρχές της εβδομάδας, αμέσως μετά τις εκλογές θα εξεταστούν οι φάκελοι των έξι υποψηφίων και πιθανότατα την Τετάρτη (7/9) θα ανακοινωθεί η ομάδα που θα καλύψει τη θέση, ώστε στην κλήρωση της Πέμπτης να συμμετέχει κανονικά.

Η...αγωνία των ομάδων.

Όπως αναφέρουν οι grizoilikoi.blogspot.gr, τα απόλυτα φαβορί στην κούρσα της ανόδου, παραμένουν η Δόξα Λευκάδας και το Ηράκλειο που κατέθεσαν τους καλύτερους φακέλους. 

-Ειδικά το Ηράκλειο πέρα την εγγυητική και το θέμα του προϋπολογισμού που το έχει καλύψει πλήρως,  συγκεντρώνει τρία θετικά στοιχεία έναντι της Δόξας Λευκάδας. 

Το πρώτο είναι ο χρόνος μετάβασης στο κλειστό που (μαζί με αεροπορική και οδική μετάβαση) δεν χρειάζεται πάνω από 45 λεπτά, το δεύτερο βέβαια αποτελεί το "στολίδι" της Κρήτης τα "Δυο Αοράκια" και το τρίτο η άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (Αστυνομία , δίπλα στο κλειστό, Πυροσβεστική , Νοσοκομείο,λόγω ΒΟΑΚ), σε πολύ σύντομο χρόνο.

Αν προσθέσετε και την παράμετρο ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟ, που έχουν "δοκιμάσει" το κλειστό (λόγω τιμωρίας), έχουν απόλυτα θετική άποψη ο φάκελλος είναι πλήρης.

-Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον  Πανιώνιο, έχει κορυφώσει τις ενέργειες του προκειμένου να διεκδικήσει την θέση που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά στην Α1.

Ωστόσο τόσο οι "κυανέρυθροι" όσο και ο Ηρακλής  έχουν χρέη που ξεπερνούν τα 300 χιλιάρικα και παρά τις δεσμεύσεις των Βαρουξάκη του Πανιωνίου, όσο και του Δρακόπουλου του "γηραιού", να διακανονίσουν τα οφειλόμενα, δεν έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής.

Ο Πανιώνιος επί πλέον έχει ένα ακόμα "χαρτί", την μακέτα στο νέο κλειστό που έχει εγκριθεί το κονδύλι που απαιτείται ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ στην πλατεία αναφέρουν  ότι ο Πανιώνιος από τους διεκδικητές, είναι εκείνος που έχει τον ισχυρό οικονομικό παράγοντα.

-Αναφορικά με τον Αρκαδικό και την Καβάλα, οι δυο ομάδες  έχουν καταθέσει φακέλους, αλλά τα ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι βγήκαν εκτός παιχνιδιού.

Η αγωνία έχει κορυφωθεί και την  Τρίτη, η το αργότερο την Τετάρτη  άλλωστε, εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί η ομάδα και την Πέμπτη οι παράγοντες θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για την κλήρωση.

Ο Χορηγός της Α1.

Η συνάντηση των παραγόντων του ΕΣΑΚΕ με τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan ολοκληρώθηκε και την επόμενη εβδομάδα, πριν την κλήρωση της Α1, θα γίνει προσπάθεια να έχουν δώσει τα χέρια με το χορηγό
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.