Στην Κρήτη πριν λίγες μέρες ο Κ. Κουφός (video), που χόρεψε!!Σήμερα στο πλευρό των μικρών "ηρώων".



Ο διεθνής Έλληνας παίκτης, ο  σέντερ των Κινγκς Κ.Κουφός, πέρασε μερικές ώρες χαλάρωσης πριν από 25 ημέρες(17/07), από το Ηράκλειο και από το χωριό Αποστόλους Πεδιάδος, σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου, που ήταν καλεσμένος και μάλιστα ξεδίπλωσε και τις χορευτικές του ικανότητες.


Όπως αναφέρει στην σελίδα του ο πολιτιστικός σύλλογος στο facebook:
"Την Κυριακή 17 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστολιανών οργάνωσε στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, φιλοξενούμενοι μας Έλληνες χορευτές απο την Έλληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Άγιου Χαραλάμπου του Κάντον Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και ο διεθνής μπασκετμπολίστας του NBA Κώστας Κουφός".

Το σχετικό βίντεο, που ο διεθνής σέντερ...ξεχωρίζει:


Στο πλευρό των μικρών "ηρώων" ο Κουφός!
Σε νοσοκομείο για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο βρέθηκε ο Κώστας Κουφός, για να στηρίξει τους μικρούς “μαχητές” της ζωής.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ των Κινγκς περνάει μερικές ημέρες χαλάρωσης στο σπίτι του στο Οχάιο και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το νοσοκομείο που βρίσκεται στο Άκρον. 

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με ένα μικρό παιδί που θα έκανε την τελευταία του χημειοθεραπεία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.