Ρέθυμνο Cretan Kings | Στις 17 Αυγούστου η "πρώτη", ανανέωσε ο Καμπερίδης.Το ρόστερ.


Οι Ρεθεμνιώτες θα ξεκινήσουν το… τρέξιμο στις 17 Αυγούστου, όπου και θα υπάρξει η συγκέντρωση όλων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». 

Της προπόνησης θα προηγηθούν κάποιες ομιλίες από τους παράγοντες και προφανώς από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μανουκαράκη, ενώ λογικό είναι, να γίνουν και οι πρώτες γνωριμίες ανάμεσα σε νέους και παλιούς παίκτες.

Ως γνωστό, ο Τόνυ Κωνσταντινίδης είναι κόουτς της Εθνικής Αλβανίας, η οποία θα συμμετάσχει και 'κεινη με τη σειρά της στα προκριματικά της εν λόγω διοργάνωσης, που θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου έως και τις 19 Σεπτέμβρη. 

Ο κόουτς του Ρεθύμνου θα ενσωματωθεί στην αποστολή των «κεραμιδί» με το πέρας των προκριματικών.
Την ομάδα ως τότε θα προπονούν οι άμεσοι συνεργάτες του, Δημήτρης Μητρόπουλος, Σταύρος Μυκονιάτης.

Συνεχίζει στο Ρεθυμνο Cretan Kings o Μιχαλης Καμπεριδης
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει τον εκ νέου δανεισμό του καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Καμπερίδη από την ΑΕΚ, για ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:
''Καλωσορίζουμε ξανά τον Μιχάλη Καμπερίδη στην οικογένεια μας, ο οποίος μετά από έναν άτυχο τραυματισμό κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός στα παρκέ, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την φετινή χρονιά στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ
Ο Καμπερίδης είναι 22 ετών (γεν. 24/4/1994), έχει ύψος 2.05μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2012 με τα χρώματα του Φιλαθλητικού, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 2014 μετεγγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Ουέσκα. 

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Κρήτη, όπου δόθηκε δανεικός στο Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά ένας τραυματισμός στις 17 Οκτωβρίου και μόλις στην 2η αγωνιστική κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου του στέρησε την συμμετοχή του για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε εθνικό επίπεδο υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων και Νέων.''

Ολοκληρώνει με Ραζή.

Οι Ρεθεμνιώτες έχουν καλύψει τις ανάγκες του ρόστερ τους κατά τα 12/13, αφού δεν αποκλείεται να ενταχθεί στην ομάδα και ο Χριστόφορος Ραζής. Για τον 27χρονο γκαρντ έχει γίνει λόγος στο παρελθόν. Ο Ραζής θα βρεθεί στην προετοιμασία των Ρεθύμνιων, μόνο που αυτές τις ημέρες προκύπτουν τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ για το 2017. Ο Ραζής είναι διεθνής με την ομάδα της Κύπρου οπότε θα συμμετάσχει σ' αυτά.

Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Έτσι λοιπόν ανά θέσεις έχουμε:

Στα γκαρντ και πόϊντ γκαρντ έχουμε: Γκάρι Τάλτον, Ηλίας Θεοδωρίδης, ΕΒάλντας Ζάμπας.
Στη θέση «3» είναι οι: Ρόμπερτ Άρνολντ, Ανδρέας Χριστοδούλου, Χάρης Γιαννόπουλος.
Στη θέση «4»: Μιχάλης Καμπερίδης, Τόρλιν Φίτζπάτρικ, Γιάννης Παναρετάκης.
Στη θέση «5»: Ντέγιαν Κράβιτς, Μπράντον Έντουαρτς και Θωμάς Κώττας.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.