Ηράκλειο | Τρέχει για τις εξελίξεις..όπως ο Γ.Μπόλτ !Την Δευτέρα η "πρώτη".


Το Ηράκλειο θα κάνει ότι είναι δυνατόν , ώστε να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α1 κατηγορία, στο ιδιότυπο "σπριντ" ανόδου (απο την Β΄Εθνική στην Α1),, σπριντ που θα ζήλευε και ο Ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ!!

Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες σε όλα τα μέτωπα, ώστε η ομάδα να έχει έτοιμο τον φάκελο  μέχρι τις 26 Αυγούστου, που θα προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατότητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων , που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό.

Αρχικά έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την σύσταση της ΚΑΕ κι εδώ να θυμίσουμε ότι μέχρι το 2004-05 το Ηράκλειο ήταν ΚΑΕ (ΟΦΗ-Ηράκλειο), ωστόσο εκείνη την χρονιά,  η άδεια της ομάδας ανακλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λόγω οφειλών της σε πρώην αθλητές της, οι οποίες δεν αποπληρώθηκαν λόγω της αποτυχίας αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν συνεχείς επαφές, ώστε να διευρυνθεί οι στελέχωση της επιτροπής σε όλα τα επίπεδα,  αναζητώντας παράλληλα και χορηγούς που θα μπορέσουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα των οποίων, θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει συνάντηση και Δ.Σ με την διοίκηση του Ηράκλειο ΟΑΑ, που είναι το ανώτερο όργανο του Σωματείου, που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Όπως κι αν έχει ο σύλλογος "τρέχει", ώστε να  δρομολογηθούν όλες  διαδικασίες που πρέπει, με στόχο την άνοδο στην Α1..

Εδώ να τονίσουμε ότι πρώτο φαβορί είναι η Δόξα Λευκάδας, που αν αποφασίσει οριστικά ότι θέλει, θα βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία και σε περίπτωση που δεν θέλει τότε ακολουθούν ο Αρκαδικός που έχει έτοιμη ΚΑΕ αλλά και η Καβάλα, που όμως έχει χρέη, αλλά περιμένει, καθώς δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Ώσπου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση,  ο σχεδιασμός εξακολουθεί να γίνεται για την Α2, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι ορισμένη για την  Δευτέρα 22 Αυγούστου (19:15), στα Δυο Αοράκια.

Στα μεταγραφικά η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ανανεώσεις καθώς θέλει να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα παραμονής του Θ.Κουπίδη και αυτό έχει να κάνει με τι θέμα της απόσπασής του.

Από εκεί και πέρα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ αναζητούνται δυο ψηλοί, καθώς οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός Έλληνα σέντερ που αγωνίστηκε πέρσι σε ομάδα της Α2, ενώ σαν δεύτερος ψηλός έχουν γίνει συζητήσεις με τον Βερτούδο του Ηροδότου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οριστική συμφωνία.
Επι πλέον τα ρεπορτάζ αναφέρουν και την περίπτωση του Καραβανά (Έσπερος Πατρών).

Εδώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός,  ότι για τις θέσεις των ψηλών είχαν γίνει συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της ομάδας , Γιώργο Αρναουτάκη, που θα είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο,  οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τελευταίου εκτός Κρήτης, δεν επέτρεψαν αυτό το "deal".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.