Έναρξη τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, για τις ακαδημίες του Ηρακλείου


Με ανακοίνωσή της στην σελίδα της ομάδας, η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ηράκλειο  γνωστοποίησε ότι οι προπονήσεις των Αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης  γνωστοποιεί ότι οι προπονήσεις των Αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου  θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22/8/2016 και για μία εβδομάδα θα ισχύσει καθημερινά το παρακάτω πρόγραμμα :

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :   Κατα την διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας θα καταρτιστούν τα αγωνιστικά τμήματα για την περίοδο 2016 – 2017, και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα ισχύσει κατά τμήμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης  γνωστοποιεί ότι οι προπονήσεις των Προαγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών του Ομίλου  θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 29/8/2016 και για μία εβδομάδα θα ισχύσει καθημερινά το παρακάτω πρόγραμμα :

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :   Κατα την διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας θα καταρτιστούν τα προαγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα των ακαδημιών για την περίοδο 2016 – 2017, και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα ισχύσει κατά τμήμα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.