Την Δευτέρα 22 Αυγούστου (18:15) στο Λίντο, ο νέος Εργοτέλης.


Ξεκινά το την προετοιμασία του  την Δευτέρα στις 18:15, στο Λίντο ο Εργοτέλης, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν στη Β' Εθνική,  εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειές του για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο Γιώργος Μακρακής θα ξεκινήσει με διπλές προπονήσεις, αρχικά με τους παίκτες που έχουν ήδη ανανεώσει η αποκτηθεί και η προετοιμασία ουσιαστικά θα ξεκινήσει την Τετάρτη, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι "τελευταίες πινελιές".

Να θυμίσουμε ότι από την περυσινή ομάδα ανανέωσαν οι : Γιάννης Καραλής (4-5, 2.02) και Γιώργος Δόσπρας (1997, 3-4 1.97).

Εν αναμονή είναι οι : Κυριάκος Καρακωσταντάκης (1994, 1, 1.87), που "κυνηγά" την μεταγραφή του, από το ΤΕΙ Μεσολογγίου και ο Αλέξης Βασιλειάδης (1993, 3-4, 1.95), που πιθανότατα, θα αποτελέσει  παρελθόν , για επαγγελματικούς λόγους στην Ιεράπετρα (στο S/M της μητέρας του).

Θα προωθηθούν Έφηβοι από τις υποδομές με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Μαχαιριανάκη και Αλεξ Χασάπη και όχι μόνο.

Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι : Μάνος Σταράκης (1996, 1), Οδυσσέας Σαρρής  (1992, 2,04,4-5) και  Σπύρος Γεωργούτσος (1989, 1.98, 2-3).

Από εκεί και πέρα μεταγραφικά, πολύ κοντά στην επιστροφή βρίσκεται και ο Κώστας Σταμάτης (26,1.84,1) ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη πριν από τρία χρόνια, ενώ "ευσεβή πόθο του Γ.Μακράκη αποτελεί ο Βολιώτης γκαρντ (30,1,88, 1), Γιώργος Λάππας, αποτελεί μια από τις καλύτερες περιπτώσεις περιφερειακών παικτών που κυκλοφορεί "ελεύθερος" στην αγορά, δις πρωταθλητής με την φανέλα του Προμηθέα Πατρών και νωρίτερα στην ΑΕΚ Άργους, όπου πανηγύρισε 2 ανόδους (από Γ΄σε Β και από Β΄σε Α2), αλλά και στα Τρίκαλα  από Β΄σε Α2). 

Ο Λάππας σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που του έχει γίνει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεσή του θα έχει σίγουρα αίσια έκβαση. 
Οι άνθρωποι των"κιτρινόμαυρων" εισέπραξαν αρνητική απάντηση  από τον Παπανικολάου και είναι λογικό να είναι επιφυλακτικοί.

Τέλος στον  Εργοτέλη συζητούν και με τον Κώστα Βερτούδο του Ηροδότου για την ενίσχυση της ομάδας στο "ζωγραφιστό".   

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.