Επιστροφή στον ΠΑΟΚ , για τον Χανιώτη Α.Κόνιαρη!



Ο Αντώνης Κόνιαρης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει ως ελεύθερος στην Πυλαία, δύο χρόνια μετά την πώλησή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο 19χρονος γκαρντ έφτασε σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος το 2014 τον πούλησε στον Παναθηναϊκό Superfoods και πλέον θα τον έχει ξανά στο έμψυχο δυναμικό του ως ελεύθερο, καθώς οι «πράσινοι» τον αποδέσμευσαν για να βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

Αναμφίβολα ένα εξαιρετικό deal, τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον ίδιο τον Κόνιαρη, ο οποίος πέρυσι έχασε όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού και το καλοκαίρι επανήλθε στα παρκέ, με στόχο να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Ο Κόνιαρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο. Ακρωτηρίου στα Χανιά και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ έχει πορεία στις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο νεαρός άσος αποτελεί επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος εξάλλου ήταν ο προπονητής που τον είχε πιστέψει και του είχε δώσει τις πρώτες ευκαιρίες σε υψηλό επίπεδο στην Α1, οι οποίες... τράβηξαν αντίστοιχα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να τον αγοράσει από τους Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι του 2014.

Δύο χρόνια μετά, έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους» και αφού βρέθηκε κοντά στην Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, τελικά επιστρέφει στο... σπίτι του, για να αποτελέσει την τρίτη λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ, πίσω από τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό Ντάριλ Μπράιαντ και τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Κείμενο:: "sdna.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.