Ιεράπετρα | Στις ΗΠΑ ο Κ.Μούτσα, στην Ιεραπετρα ο Μανουσέλης-καλοκαιρινό camp τον Ιούλη.


Σε περίοδο...νηνεμίας, συμβαίνουν σπουδαία γεγονότα στην Ιεράπετρα, καθώς έφτασε στην πόλη 
ο Μ.Μανουσέλης , έφυγε για τις ΗΠΑ ο Κλοντιάν Μούτσα, ενώ τον Ιούλιο διοργανώνεται καλοκαιρινό προπονητικό camp.


Οι ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρουν:


Ο Κλοντιάν Μούτσα στις H.Π.Α.


Έφτασε στις 17 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. , ο αθλητής του Α.O.IΕΡΑΠΕΤΡΑ, Κλοντιάν Μούτσα (2001), μετά από πρόσκληση του "THE KNOX SCHOOL", την οποία φρόντισε να του εξασφαλίσει ο σύλλογος.

Ο νεαρός αθλητής μας θα συμμετέχει σε όλες τις θερινές δραστηριότητες του σχολείου της Νέας Υόρκης, όπου εκτός το προπονητικό και ακαδημαϊκό κομμάτι θα περιλαμβάνουν πολλούς αγώνες σε τουρνουά στην Φιλαδέλφεια, στη Μασσαχουσέτη, στη Νέα Υόρκη και στο Las Vegas.

O Kλοντιάν , που εντυπωσίασε με τα βίντεο που έφθασαν στους υπεύθυνους του σχολείου, καλείται να κάνει το ίδιο στις 40 ημέρες που θα μείνει εκεί , φιλοξενούμενος του σχολείου, κυνηγώντας το μπασκετικό "Αμερικάνικο όνειρό" του.

Ο Μάνος Μανουσέλης στην Ιεράπετρα.

Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει ότι έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Σάββατο και την Κυριακή 19 Ιουνίου τον κόουτς κο Μάνο Μανουσέλη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του συλλόγου, για ένα σεμινάριο στο προπονητικό team του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.Συστάσεις, νομίζουμε ότι είναι περιττές από εδώ για τον κόουτς, τουλάχιστον όσον αφορά στο μπασκετικό κόσμο.

Εμείς, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κο Μανουσέλη, που βρήκε το χρόνο να έρθει στη νοτιότερη πόλη της χώρας και να μας μεταλαμπαδεύσει ένα μέρος των γνώσεων του.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το HOTEL PORTO BELISSARIO, που ανέλαβε την φιλοξενία του κόουτς.

Μεγάλο καλοκαιρινό προπονητικό camp από τον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 4-9 Ιουλίου 2016

Ο Α.Ο ΙEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινού camp σε συνεργασία με το Athens Sports Hall και τα προγράμματα ατομικής βελτίωσης Demenagas Basketball Training και Force Elite Training.

To camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας και του Σχολικού Κλειστού Γυμναστηρίου από την Δευτέρα 4 έως το Σάββατο 9 Ιουλίου για αθλητές και αθλήτριες 7-18 ετών.

Η συνεργασία του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ με την εξαίρετη ομάδα προπονητών που τρέχει όλα τα παραπάνω προγράμματα θα εξελιχθεί φέτος σε ένα πρότυπο camp ατομικής βελτίωσης για τα παιδιά του συλλόγου (και όχι μόνο).Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936894698 (Πλεξουσάκης Βαγγέλης) και 6978852378 (Ρικαμπί Αγάπη)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.