Ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Σ.Σχίζα , στο Ρέθυμνο Cretan Kings.Τι δηλώνει ο ίδιος


Παρελθόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, αποτελεί κι επίσημα ο Σταύρος Σχίζας, καθώς ο Έλληνας γκαρντ που αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Η ανακοινωση της ΚΑΕ:

"Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας ο κύκλος του Σταύρου Σχίζα στο Ρέθυμνο Cretan Kings έκλεισε. 

Η ομάδα μας προσπάθησε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό για άλλα δύο χρόνια αλλά παρά την οικονομική υπέρβαση και το χρονικό περιθώριο που δόθηκε κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, δεδομένου ότι ο παίκτης θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εύχεται στον Σταύρο Σχίζα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Σχίζας: «Πάντα υπόχρεος στο Ρέθυμνο, ευχαριστώ για όλα»

Ο Σταύρος Σχίζας, έπειτα από δύο χρόνια στο Ρέθυμνο, λέει αντίο στην Κρήτη, μέσω του Superbasket.gr και ευχαριστεί άπαντες εντός των τειχών για την ευκαιρία που του έδωσαν, επισημαίνοντας πως νιώθει υπόχρεος για όσα έζησε.

Αρχικά μίλησε για την αποχώρησή του από την κρητική ομάδα τονίζοντας πως «το Ρέθυμνο θα το ευγνωμονώ αφάνταστα. Χωρίς αυτή την ομάδα δεν θα έκανα τίποτα στην Α1. Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή και θα είμαι πάντα υπόχρεος! Στο Ρέθυμνο έμαθα πως να παίζω μέσα σε μια ομάδα και πώς να αναδεικνύομαι μέσα από το σύνολο».

Τι είναι αυτό που κρατάει από την διετία στο Ρέθυμνο; «Μόνο καλές στιγμές είχα στο Ρέθυμνο και πολλές εμπειρίες, που δεν είχα ζήσει παλιότερα. Όλα ήταν θετικά και τίποτα αρνητικό δεν μπορώ να προσάψω», ήταν η τοποθέτησή του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους της ομάδας »Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Θανάση Σκουρτόπουλο, αλλά και τους συνεργάτες του, Σταύρο Μυκονιάτη και Χάρη Κουλουριώτη, αλλά και τον Γιώργο Κούμουλο. Είναι τα πρόσωπα που θα μου μείνουν περισσότερο. Όλοι είχαν τον ρόλο τους βέβαια στην ομάδα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα της καριέρας του: «Όπου κι αν πάω ελπίζω τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Υπάρχουν προτάσεις και τις εξετάζω για την ώρα. Υπάρχουν προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά εάν έρθει κάποια από το εξωτερικό θα τη συζητήσω».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.