Ηράκλειο | "Σκάνε" ανακοινώσεις.


Στο Ηράκλειο έχουν "πιάσει δουλειά", αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, και περνά στην... επίθεση, για ανανεώσεις μεταγραφές.


Μπορεί να υπάρχει...νηνεμία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις,, ωστόσο στις εγκαταστάσεις της "Δ.Μποφόρ", εδώ και περισσότερο από δυο μήνες οι διοικούντες της ομάδας, δουλεύουν το πλάνο της νέας σαιζόν.

Το οποίο πλάνο (αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, αλλά στο Ηράκλειο έχουν δεχτεί διαβεβαιώσεις), θα στηριχτεί στο ότι η ομάδα θα αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία.

Ακόμα όμως κι αν δεν ισχύσει αυτό, πάλι το αρχικό πλάνο δεν αλλάζει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες της σαιζόν που μας πέρασε, κι όταν λέμε εκκρεμότητες, ενοούμε το οικονομικό σκέλος, όπου άπαντες μετά τον αγώνα με το Ιλιο και όχι στο μπαράζ με την Λάρισα, είχαν τακτοποιηθεί (αυτό κρατήστε το για την συνέχεια).

Το πρώτο πράγμα που έγινε μετά, ήταν (όπως αναμενόταν) , η ανανέωση της εμπιστοσύνης στον πάγκο της ομάδας, με τον Βασίλη Ράλλη και τους συνεργάτες του, να οδηγεί και του χρόνου την ομάδα.

Η συνέχεια αφορά τους καλαθοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα οπού και εδώ οι αλλαγές (του βασικού κορμού), δεν θα είναι πολλές.

Στο σύνολό τους σχεδόν  (εκτός από μια περίπτωση), οι παίκτες που τράβηξαν το..κουπί, θα συνεχίσουν και στην νέα σαιζόν.

Επαφές έχουν ήδη γίνει και υπάρχει κατ αρχήν συμφωνία.

Εκεί που θα υπάρχουν μεταβολές είναι στην ομάδα "των μικρών", καθώς κάποιοι απ αυτούς λόγω σπουδών έχουν αναχωρήσει απ την ομάδα.

Ήδη οι 19χρονοι Σπυριδάκης και Φραγκιαδάκης , θα βρεθούν στον τόπο που σπουδάζουν, ενώ ο νεαρός Μαραγκάκης έχει την σχολή του στο Ρέθυμνο, που αποτελεί πρωταρχικό στόχο βεβαίως.


Παράλληλα με τις ανανεώσεις, το Ηράκλειο (το οποίο έχει βάλει ψηλά τον πήχη), έχει ήδη κάνει (προχωρημένες) επαφές με παίκτες που το ενδιαφέρουν, ενώ δεν είναι υπερβολή ότι "όλη Ελλάδα" (λόγω της υγείας, που εμφανίζει ο σύλλογος), θέλει να έρθει στην ομάδα.

Οι στόχοι κι εδώ είναι συγκεκριμένοι, καθώς η ομάδα θα πλαισιωθεί από 3-4 ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και εφ όσον η ομάδα αγωνιστεί στην Α2, θα εξεταστούν και οι κοινοτικοί-ξένοι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι θα αποκτηθεί ένας ψηλός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κώστα Πάλλη, ενώ και η περιφέρεια θα ενισχυθεί.

Οι "στόχοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και στο προσεχές χρονικό διάστημα (όχι άμεσα) , θα "σκάσουν" ανακοινώσεις.

Πιο σύντομα απ τις ανανεώσεις - μεταγραφές , αναμένονται να "σκάσουν" , σημαντικές χορηγίες (τρεις συγκεκριμένα), δείγμα  της συστηματικής δουλειάς που κάνουν οι Κρητικοί τα τελευταία χρόνια.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.