Χωρίς ψυχή ο Εργοτέλης, ηττήθηκε από Ιωνικό Νικαίας.


Ο Εργοτέλης χωρίς ψυχή, ηττήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας στο "Λίντο", με 48-73,στο πλαίσιο της 29ης προτελευταίας αγωνιστικής,  και έτσι η παραμονή του θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο Κορωπί.

Η Ομάδα του Νίκου Oικονόμου μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κι έδειχνε να το θέλει περισσότερο, σε αντίθεση με τους "κιτρινόμαυρους", που ήταν νωθροί τόσο σε επίθεση , όσο και σε άμυνα, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν 12 τρίποντα! που αποτέλεσαν το κύριο συστατικό της νίκης του Ιωνικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Μακράκη άλλαξε τα δεδομένα, καθώς κράτησαν σχεδόν οκτώ λεπτά , χωρίς πόντο τον Ιωνικό στην 3η περίοδο και με σερί 12-0 μείωσαν σε 34-49, αλλά ως εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε εκπληκτική ημέρα τον Ντιμπ (16 πόντοι, 3 τρίποντα), βρήκαν ξανά την επαφή τους με το καλάθι, ενώ διεύρυναν και την διαφορά.

Μοναδική καλή στιγμή του Εργοτέλη, η χρησιμοποίηση στα τελευταία λεπτά, των εφήβων της ομάδας ( Μαχαιριανάκη, Χασάπη, Μαρκογιαννάκη), οι οποίοι κέρδισαν εμπειρίες.

-Τα καλά νέα πάντως ήρθαν από τον Χολαργό όπου εκεί ο Έσπερος ηττήθηκε και έτσι η ομάδα του Γιώργου Μακράκη αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική σώζει την κατηγορία και δεν περιμένει κανένα αποτέλεσμα!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 48-73
Δεκάλεπτα: 14-27, 22-49 (ημίχ.), 34-55, 48-73.
Διαιτητές: Λιότσιος – Μαντήλας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Δόσπρας 4, Κριθινάκης, Μαχαιριανάκης 2, Τσερκιτσόγλου 2, Χασάπης 1, Σακελλαράκης 5, Καρακωνσταντάκης 7, Βασιλειάδης, Μαρκογιαννάκης, Αρναουτάκης 4, Πετράκης 8, Καραλής 14.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. (Οικονόμου): Γιαννίκος 4, Κούτουλας 9 (1) , Βανδώρος, Γεωργοπαπαδάκος 14 (2), Ντιμπ 16 (3), Μπολάτογλου, Μούκας 8 (2), Ρεκουνιώτης 2, Τασόπουλος, Γκιουζέλης 5 (1), Λυκογιάννης 2, Βεσκούκης 14 (3).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.