Ήττα – σοκ το Ηράκλειο στην Ελευσίνα.


Οδυνηρή ήττα γνώρισε στη Γούβα, το ηράκλειο με 86-65 από τον βαθμολογικά αδιάφορο Πανελευσινιακό στην 29η αγωνιστική και πλέον βλέπει την υπόθεση ανόδου να δυσκολεύει καθώς ελπίζουν πλέον για την 3η θέση, στην τελευταία αγωνιστική.

Συγκεκριμένα για να βρεθούν στην τριάδα  πρέπει την 30η αγωνιστική να νικήσουν στα Δύο Αοράκια την Ένωση Ιλίου και να ελπίζουν ότι ο πρωτοπόρος Πανιώνιος θα νικήσει τον Ιωνικό Νικαίας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Εφόσον ο Πανιώνιος ηττηθεί και ο Αμύντας νικήσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, η ομάδα του Υμηττού είναι αυτή που παίρνει την πρωτιά και την άνοδο.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η τελευταία στροφή της Β΄Εθνικής.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πατώντας το "γκάζι" στην επανάληψη απλοποίησε την κατάσταση για τον ίδιους και πήραν την νίκη  κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Ράλλη με 86-65.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα,  αιφνιδίασαν  από την αρχή τους παίκτες του Ηρακλείου, καθώς οι τελευταίοι δεν είχαν τα αντανακλαστικά να πετύχουν  την ανατροπή

Όσο περνούσε ο χρόνος, ο  Πανελευσινιακός, διεύρυνε το προβάδισμά του και παρέμεινε σε θέση ισχύος, αναφορικά με την κατάκτηση της νίκης.

Πανελευσινιακός - Ηράκλειο  86-65
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Ρίζος
Δεκάλεπτα: 24-14, 42-33 (ημίχ.), 61-45, 86-65

Πανελευσινιακός (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 7 (1), Μιχαλούτσος 11 (1), Μποχωρίδης 24 (4), Δούκας, Μπένος 7, Μαντζιώρης 23 (4), Ηλιάδης Ηλ. 9 (1), Σιδέρης 2, Σπηλιόπουλος 3 (1).
Ηράκλειο (Ράλλης): Πρωτογεράκης, Παπαδάκης 7, Αυγενικός 5 (1), Σπυριδάκης, Καραδολάμης 3 (1), Κουπίδης 26 (2), Μαραγκάκης, Λιανός 5, Κυρίτσης 1, Πάλλης 18.
Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.