Β΄Εθνική | Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.Τα σενάρια, ανόδου-υποβιβασμού.


Το Ηράκλειο ηττήθηκε με  86-65 για την 29η αγωνιστική της Β΄Εθνικής, από τον Πανελευσινιακό
στην Γούβα, ελπίζουν για την 3η θέση, όμως πλέον δεν εξαρτάται από αυτούς. Ο Εργοτέλης ηττήθηκε στο Λίντο, με 48-73 καθώς ο  Ιωνικός πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση .

Μια νίκη μακριά από την άνοδο βρίσκεται ο Πανιώνιος, που αν δυσκολεύτηκε, επικράτησε του Κρόνου με 85-83.

-Ο Αμύντας έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Ικάρου Ν.Σμύρνης, επικρατώντας με 70-53 για την 29η αγωνιστική στον Όμιλο Νότου της Β’Εθνικής και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

-Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ματς του Πανιωνίου με το Ιωνικό στη Νίκαια, καθώς ο Αμύντας διεκδικεί κι αυτός  την απευθείας άνοδο. 

-Ο Ιστορικός θα τερματίσει πρώτος με νίκη επί του Ιωνικού, ή αν χάσει ο Αμύντας. Αντίθετα, ο Αμύντας αν πάρει το διπλό κόντρα στον Κρόνο την επόμενη αγωνιστική και ο Πανιώνιος χάσει από τον Ιωνικό, θα είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο στην Α2 ως πρώτος.

-Το Ηράκλειο θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στα Δύο Αοράκια την Ένωση Ιλίου και να ελπίζει ότι ο πρωτοπόρος Πανιώνιος θα νικήσει τον Ιωνικό Νικαίας στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής τερματίζοντας στην 3η θέση.

-Στον αντίποδα ο Κρόνος μετά την ήττα του Εργοτέλη, κλείδωσε την παραμονή.

Ο Χολαργός μετά από ένα σκληρό ματς, επικράτησε του Εσπερου με 69-63, με την ομάδα της Πάτρας να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη διατηρεί την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Κορωπίου εξασφαλίζει την παραμονή.




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.