Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες αθλοπαιδιάς Γυμνασίων Ν.Ηρακλείου (Video+pics).


Με την συμμετοχή 40 ομάδων από όλα τα γυμνάσια του Νομού Ηρακλείου, 250 παιδιά αγόρια και κορίτσια , αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, σε Ηράκλειο (Δυο Αοράκια) και Χερσόνησο (Φιλωνίδειο), αγώνες αθλοπαιδιάς (μπάσκετ) Γυμνασίων.

"Οι σχολικοί αγώνες αθλοπαιδιάς στοχεύουν πρωτίστως στην χαρά της συμμετοχής των μαθητών-τριών, και στην βιωματική προώθηση, της δια βίου άθλησης, του φίλαθλου πνεύματος και του σεβασμού του αντιπάλου", αναφέρει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Οι αθλοπαιδιες που πραγματοποιεί το Γραφείο,  είναι σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλει, στίβο, κολύμβηση, Μπιτς βόλλει, με μεγάλη συμμετοχή.

Στους αγώνες μπάσκετ, συμμετείχαν σε αγώνες "3 on 3", 33 ομάδες Αγοριών, οι 27 από Ηράκλειο-Μοίρες και 7 ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.
Το Ηράκλειο είχε και 7 ομάδες κοριτσιών.

Όλες αυτές οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους, με την ευθύνη της διαιτησίας από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και παρουσία του Σχολικού Ιατρού και του Διευθυντή του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.
Βίντεο:






Φωτορεπορταζ:






.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.