Προπόνηση κλιμακίου αγοριών Κρήτης στα "Δυο Αοράκια" στις 18/04.


Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ, την Δευτέρα 18/04/2016 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Δυο Αοράκια, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του κλιμακίου αγοριών Κρήτης γεννηθέντων το έτος 2002 .

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Επιτροπής Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ, ,με τον υπέυθυνο αυτής, κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη  και έχει περιφερειακό προπονητή τον κ. Σ.Καρκανάκη, θα στελεχωθεί από τις ομάδες της Κρήτης μια μικτή αγοριών, η οποία θα συμμετέχει σε τουρνουά στην Αθήνα τον άλλο μήνα, με τις Ενώσεις των ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ και  πιθανόν της ομάδας του Πανελευσινιακού.

Παράλληλα με τον Ν.Ηρακλείου,(που την επίβλεψη έχει ο περιφερειακός προπονητής), γίνονται και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, προπονήσεις και στους άλλους Νομούς της Κρήτης, δηλαδή στο Ρέθυμνο και στα Χανιά υπό την επίβλεψη του Νομαρχιακού προπονητή κ.Πολοπετράκη και στο Λασίθι, υπό την επίβλεψη του Νομαρχιακού κ. Μ.Καρλάφτη.


Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αναπτυξιακού αναφέρει:

"Παρακαλούνται οι προπονητές, του σωματείου σας, να επιλέξουν αθλητές γεννηθέντες το 2002, για να λάβουν μέρος στην προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/04/2016, στο κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου "Δυο Αοράκια", προκειμένου να στελεχώσουν την μικτή ομάδα Κρήτης, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ.

Οι αθλητές των Σωματείων  ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηράκλειο, Ηρόδοτος και Ανδρογέας, θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό στις 14:45.

Οι αθλητές των  Σωματείων Αναγέννηση, Μεσαρά, Πεδιάδας, Γιούχτας, Δειλινό και Άσκηση, α πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό στις  15:45".





Μια προσφορά:

feriastravel
Πάσχα στο Τολό!
Από 190,00 ευρώ
και ειδικές τιμές για τα παιδιά!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.