Τα αδέλφια Αντετοκούμπο με την παρέα τους στο Ηράκλειο !!!(pics).


Η Περιφέρεια Κρήτης , ο Δήμος Ηρακλείου και η Eurohoops.net. διοργανώνουν το 1o AntetokouBROS street event 2016 στην πόλη μας στις 23/4/2016 (Σάββατο του Λαζάρου),στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μπασκετικό υπερθέαμα υπόσχονται για τον κόσμο της Κρήτης τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο που κάνουν καριέρα τα δυο τελευταία χρόνια στο NBA το καλύτερο και διασημότερο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Στις 23 Απριλίου στις 5 το απόγευμα πρόκειται να βρεθούν στο Ηράκλειο όπου στο ενετικό λιμάνι (απέναντι από το φρούριο του Κούλε) θα παίξουν μπάσκετ με τους φίλους τους.

Το «Street Ball event 2016 Antetokoubros» θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, θα ξεκινήσει από την Κρήτη και το Ηράκλειο, και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου και το Eurohoops.net.

Το αθλητικό γεγονός που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους συζητήθηκε  σήμερα σε σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του αντιδημάρχου για θέματα αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, και εκπροσώπων των διοργανωτών.

Μετά το Ηράκλειο, θα ακολουθήσει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.


Εικόνες από την αυτοψία στο Λιμάνι Ηρακλείου και την σύσκεψη στην περιφέρεια.


 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.