Και η ΕΚΑΣΚ στην παρουσίαση του πλοίου Κύδων της ΑΝΕΚ (pics).


Παρουσίασε σήμερα (10/04) και επίσημα το πλοίο Κύδων η ΑΝΕΚ και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλοίο, βρέθηκαν τα μέλη και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, καθώς όπως είναι γνωστό η ΑΝΕΚ -SUPERFAST αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της Ένωσης,καθώς μεταφέρει τις ομάδες (κι όχι μόνο) των Εθνικών μας κατηγοριών.

Ραντεβού με το Κύδων έδωσε η ΑΝΕΚ το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Ηρακλείου, υποδεχόμενη εκπροσώπους αρχών και φορέων σε μια ξεχωριστή παρουσίαση γνωριμίας του πλοίου !

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος τη ΑΝΕΚ Γιώργος Κατσανεβάκης και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους. 

Την παρουσίαση του πλοίου ανέλαβε ο καπετάνιος του Στέλιος Κριθινάκης.

Το πλοίο μεταφέρει 1150 επιβάτες, έχει  626 κρεβάτια, ενώ με την δρομολόγηση του η ΑΝΕΚ ενδυναμώνει τη μεταφορική της ικανότητα συντελώντας στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρητης με την Ηπειρωτική Ελλάδα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η ΕΚΑΣΚ, με τον πρόεδρό της κ.Μ.Μαρκάκη, τον αντιπρόεδρο κ.Γιαννουλάκη, τον πρόεδρο της επιτροπής Αναπτυξιακού κ.Καλαϊτζάκη, καθώς και η γραμματέας της Ένωσης.Μια προσφορά:


feriastravel

Πάσχα στο Τολό!
Από 190,00 ευρώ
και ειδικές τιμές για τα παιδιά!

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.