Έχασε στην Λαμία και "μπερδεύει" η παραμονή του Κύδωνα (pics).


Την ήττα με 77-66 γνώρισε ο Κύδωνας Χανίων στην Λαμία από τον τοπικό Έσπερο, σε καθοριστικό παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ και μπλεκει σεπεριπέτειες όσον αφορά στην παραμονή του στη Γ' Εθνική .Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Η ήττα αυτή διατηρεί τον Κύδωνα Χανίων σε θέση… αγωνίας για το μέλλον του στην κατηγορία, ωστόσο θετικό γεγονός αποτελεί πως η ομάδα των Χανίων κράτησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα (ο Κύδωνας κέρδισε στα Χανιά με 74-53).

Τη δεδομένη στιγμή ο Κύδωνας Χανίων κρατά στα χέρια του την 5η θέση από το τέλος. «Μονόδρομος» αποτελεί η νίκη επί της αδιάφορης Αγίας Παρασκευής, την ερχόμενη Κυριακή (17/4) στο κλειστό Κλαδισού. 

Η νίκη εξασφαλίζει μια και καλή τον Κύδωνα Χανίων, εφόσον όλα τα ματς έρθουν φυσιολογικά και ακόμα και αν χάσει ο Κύδωνας την τελευταία αγωνιστική από τον Ιποοκράτη στην Κω.

Στην Λαμία, ο Κύδωνας παίζοντας «λαβωμένος» αγωνιστικά (δεν ταξίδεψαν οι Αδοντάκης και Κοντογιάννης ενώ ο Τσαμπάς ήταν ανέτοιμος), ξεκίνησε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, μένοντας πίσω στο σκορ με 18-7. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Κύδωνας ισορρόπησε, μείωσε στους 6 αλλά το 20λεπτο έληξε με 37-27 για τους γηπεδούχους. Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων έφερε το σκορ στο 71-49 και πλέον ο Κύδωνας κυνηγούσε να κρατήσει τη διαφορά. Οι παίκτες του Κώστα Σδράκα τα κατάφεραν και με ένα σχετικά καλό τέταρτο δεκάλεπτο έκλεισαν το ματς στο -11, με 77-66.

Όπερ και σημαίνει ότι το ματς με την Αγία Παρασκευή στα Χανιά είναι…ΤΕΛΙΚΟΣ!

Εσπερος Λαμ.-Κύδων 77-66
Διαιτητές: Χρηστίδης Ηλ.-Μαγκουνής (Σταμάτης)
Δεκάλεπτα: 18-7, 39-29 (ημιχρ.), 59-44, 77-66.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Ι.ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ): Ρόκας 14 (2), Σμυρνής, Φύκας, Κουτιάς 16, Στογίλκοβιτς 4 (1), Κατσίμπρας 2, Φύκας Π. 1, Σοφογιάννης 15 (3), Φούντας 10, Ζαχαράκης 10 (2), Αργύρης 2.
ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κ.ΣΔΡΑΚΑΣ): Βλαχάκης 4, Υφαντόπουλος 11(1), Αλεξίου 8 (1), Παπαμαστοράκης, Ζανιδάκης 3 (1), Τσαρουχάς 15 (5), Μπερτίδης, Μπαγάκης 11 (2), Κολαρετάκης 2, Χοχλάκης, Λιονάκης 10, Τσαμπάς 2.








Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.