"Φτιάχνει" την ομάδα του Εργοτέλη, ο Β.Γιαννουλάκης.


Ημέρα ντέρμπι σήμερα στο Ηράκλειο και ο πρόεδρος του Εργοτέλη κ.Βαγγέλης Γιαννουλάκης, προσπαθεί να προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες, προπονητές αλλά και φίλους της ομάδας, του Εργοτέλη, ενόψει του παιχνιδιού με το Ηράκλειο σήμερα (17:00) στα Δυο Αοράκια. Η απάντηση του Γ.Βρέτνζου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη και ηγέτης της επιτροπής μπάσκετ, δηλώνει "ετοιμοπόλεμος", στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο μήνυμα του αναφέρει:

"Ημέρα αγώνα σήμερα στα Δυο Αορακια", μπορεί έως τώρα να μην έχουν έρθει όπως θέλαμε τα πράγματα, μπορεί όλοι να σκέφτονται ότι απέναντι μας είναι ο πρωτοπόρος, ο ισχυρός, ο πιο ικανός, το μεγάλο φαβορί κι εμείς το ταπεινό αουτσάιντερ.

Κάποιες στιγμές όμως, ακόμη κι αν παλεύεις με ξύλινο σπαθί μπορείς να ξεπεράσεις την λογική και να φέρεις την ανατροπή,να ζήσεις αυτό που έχεις στην καρδιά σου. Εργοτέλης είμαστε παλικάρια, πάμε γερά κι όπου φτάσουμε σήμερα, γιατί για αυτούς που είναι δίπλα σας εσείς είστε οι καλύτεροι, η ομάδα μας!".

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Γιώργοςς Βρέντζος, "απάντησε" στην ανάρτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη:

"Ο σημερινός αγώνας είναι από τις στιγμές που δεν θέλει να ζήσει ένας φίλαθλος σαν εμένα που αγαπάει και τις 2 ομάδες. Από τη μία το Ηράκλειο, το "Τέννις", στο οποίο μεγάλωσα κι υπήρξα αθλητής-πρωταθλητής (μην γελάσουν ορισμένοι κακιασμένοι ζηλιάρηδες, όσο κι αν ακούγεται παράξενο υπήρξα πρωταθλητής Κρήτης και μέλος της προεθνικής ομάδας παίδων στο τέννις την περίοδο 1985-1987) αλλά κι ιδρυτής των "Μινωταύρων", του συνδέσμου οπαδών μπάσκετ (είμασταν όσο πολυπληθείς είναι κι οι Daltons-Alternatives).

Από την άλλη ο Εργοτέλης, στου οποίου το μπάσκετ δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Εργοτέλη, της μεγάλης μου αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν κάπως ουδέτερος και το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν μια "ισοπαλία".

 Όμως σήμερα, όσο σημαντικός κι αν είναι ο αγώνας για το Ηράκλειο, ενός συλλόγου που όπως κι ο Εργοτέλης κοσμούν αθλητικά κι όχι μόνο την πόλη μας, δεν τίθεται θέμα διλήμματος κι επιλογής: Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.