Β’ Εθνική | Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής.


Έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας το Ηράκλειο, που ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης με την επικράτησή του επί του Ικάρου Νέας Σμύρνης, υπερέβη την "διακεκαυμένη" ζώνη. Όλα τ αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο είναι και ο Αμύντας, που προσπέρασε με άνεση τον “σκόπελο” της Νίκης Αμαρουσίου.

Στην τέταρτη θέση παραμένει ο Ιωνικός Νίκαιας, που επιβλήθηκε στο “Σαλούν” του Παπάγου με 68-59. Κορωπί και Χολαργός επικράτησαν σε Χαλάνδρι και Ίλιον και πλέον βρίσκονται με περισσότερη σταθερότητα στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης. 

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του γνώρισε ο Φιλαθλητικός. Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου πέρασε από το Κλειστό του Ζωγράφου με 77-70. 

Σημαντική νίκη που διατηρεί ελπίδες παραμονής πέτυχε ο Έσπερος, που λύγισε τον Πανελευσινιακό, κερδίζοντας στη Γούβα με 70-62.

Για να δείτε ολη την βαθμολογία εναλλακτικά πατήστε εδώ


Αποτελέσματα -βαθμολογία:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.