Ισοφάρισε την σειρά η Μεσαρά .


Η Μεσαρά, στον δεύτερο αγώνα της σειράς, των τελικών των Ανδρών ΕΚΑΣΚ, επικράτησε με το ευρύ 53-33, της Ακαδημίας Ρεθύμνου, ξεπληρώνοντας με "το ίδιο νόμισμα", την ήττα του πρώτου τελικού κι έκανε το 1-1 στην σειρά.

Η ομάδα του Δημήτρη Νασούφη, έχοντας την αμυντική συμπεριφορά σε πρώτο πλάνο, δεν έδωσε το δικαίωμα τους φιλοξενούμενους, να  διεκδικήσουν την νίκη και με ορθές επιλογές στην επίθεση, έφτασε άνετα στην νίκη και στο 1-1.

Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο έτρεξε ένα σερί 21-10, που διεύρυνε την διαφορά.

Οι περισσότεροι παίκτες της Μεσαράς, περνούν την γραμμή των διακριθέντων, με τον Αναστασάκη, να είναι ο κορυφαίος σκόρερ και τον Δαγαλάκη, να τον ακολουθεί.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σταράκης, κορυφαίος, που έχει ανεβάσει επίπεδο.

Η σειρά επιστρέφει στο Ρέθυμνο στην έδρα της Ακαδημίας , για το τρίτο ματς.


Μεσαρά-Ακαδημία Ρεθύμνου 53-33
Δεκάλεπτα:  13-07,24-14(ημίχ.),32-23,53-33

Μεσσαρά (Νασούφης Δ.): Πατεράκης 3(1), Παπαδάκης 6,Κολουντζάκης 2, Δαριβιανάκης Δ., Παντερής 3, Δαγαλάκης 12(2),τζωρτζακακης, Μακράκης 2, Αναστασάκης 16, Δαριβιανάκης Ε.1, Στεφανουδάκης 8.
Ακαδημία (Θεοδωρουλάκης Β.): Μπελεφάντης 7, Παπαδογιαννάκης , Τελλίδης , Σκεμπής 4(1), Χρυσουλάκης 5(1), Σταράκης 11 (1), Λαγουδάκης 2,Χατζηκωνσταντίνου 4, Παριανός, Σιώμος, Παττακός, Θεργιάκης 











Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.