Νέα σημαντική νίκη του Εργοτέλη, επί του Ικάρου Ν.Σ.


Με την "επαγγελματική" νίκη επί του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 77-69,στο κλειστό του Λίντο, ο Εργοτέλης έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του, περνώντας από πάνω στην "διακεκαυμένη" ζώνη της βαθμολογίας της Β΄Εθνικής και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη, πήρε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα και παρά την ανατροπή που επιχείρησαν σε διάφορα σημεία του ματς οι Νεοσμυρνιώτες, δεν τους  επέτρεψαν να τους πάρουν το ροζ φύλλο, αφήνοντάς τους με την προσπάθεια.

Μάλιστα είχαν και αρκετές ατυχίες πριν τον αγώνα, καθώς δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Αρναουτάκης, ενώ ο Πετράκης είχε πρόβλημα υγείας όπως και ο Τσερκιτζόγλου, που δυο βράδια πήγαινε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς με εντατική αγωγή, αγωνίστηκε κανονικά.

Οι "κιτρινόμαυροι", έχουν αυτό το διάστημα   σε τρομερή κατάσταση τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος , σ ένα ακόμα ματς ηγήθηκε της επίθεσης των γηπεδούχων, ενώ έπαιξε καλές άμυνες ενώ άξιος συμπαραστάτης του ο ήταν ο Κριθινάκης ο οποίος έκανε ρεκόρ πόντων με τους 14 που σημείωσε, ενώ είχε επίσης 3 τρίποντα.

Στα αξιοσημείωτα ο...λογαριασμός που άνοιξε στην Β΄Εθνική ο Καβαλαράκης.

Εργοτέλης-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 77-69
Δεκάλεπτα: 21-18, 34-35 (ημίχ.), 59-46, 77-69.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Δόσπρας 2, Κριθινάκης 14 (3), Τσερκιτσόγλου 6, Χασάπης, Σακελλαράκης 8, Καρακωνσταντάκης 10, Βασιλειάδης 8, Μαρκογιαννάκης, Καβαλαράκης 1, Πετράκης 4 Καραλής 24 (4).
ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜ. (Αλ. Παπαδάτος): Πασπαλάς 14 (1), Σταμάτης 2, Παπαβασιλείου, Βούζας 15 (2), Βουρλίτης 8, Δορκοφίκης 4, Μιχαλόπουλος 12, Δαρμογιάννης 5, Αντωνούσος 9 (1), Καννάς.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.