Ο Α.Πινακουλάκης, προπονητής των Παίδων Παμπαίδων του Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης, κάλυψε το κενό που υπήρχε στο νευραλγικό πόστο του προπονητή παίδων - παμπαίδων της ομάδας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Αντώνη Πινακουλάκη (φώτο στην μέση), ο οποίος αποτελεί το νέο προπονητή της ομάδας, μετά το διαζύγιο με τον Σ.Καρκανάκη.

Ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, είναι απόφοιτος των σχολών προπονητών της ΓΓΑ,  με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης A΄ κατηγορίας και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων στο εσωτερικό και το εξωτερικό, από κορυφαίους προπονητές και ομιλητές.

Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά ταξίδια, το βιογραφικό του  περιλαμβάνει επίσης τη θέση του υπεύθυνου προγράμματος σε διοργανώσεις camp δούλεψε ως περιφερειακός προπονητής Κρήτης αλλά και Νομαρχιακός,

Σημαντικό προσόν αποτελεί, οτι έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του όπως στον ΟΦΗ, Ηράκλειο, ενώ εργάστηκε ως προπονητής και σε ομάδες των Ανδρων της ΕΚΑΣΚ οπως τον Φιλαθλητικό και τον Χάνδακα.

Ο Αντώνης Πινακουλάκης, κρίνεται επιτυχής, καθώς η διάθεσή, η όρεξη και οι εμπειρίες είναι στοιχεία που τα έχει, οπότε απομένει να βγάλει και τη δουλειά του στα παρκέ.

Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.