Ο Γιώργος Μακράκης την εποπτεία των Νέων Ανδρων και των Εφήβων του Εργοτέλη.


Την υπευθυνότητα, την οργάνωση και την αγωνιστική εξέλιξη των τμημάτων μπάσκετ των Νέων Ανδρών της ομάδας του Εργοτέλη ανέλαβε ο κόουτς της  αντρικής Γ.Μακράκης, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, στους "κιτρινόμαυρους"
Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας Νέων Ανδρών και των εφήβων του Εργοτέλη ανέλαβε ο κόουτς Μακράκης, με στόχο την αξιοποίηση των μικρών, σε ηλικία, παικτών.

Με την εποπτεία του έμπειρου κόουτς, οι παίκτες θα  δουλεύονται με μεγαλύτερη τεχνογνωσία και οι  γεννηθέντες την τετραετία  1996-99 θα εκπροσωπήσουν το  μπάσκετ του Εργοτέλη  στην πρώτη απόπειρα επικύρωσης του ταλέντου που διαθέτουν.

Οι συνεργάτες του Γ.Μακράκη θα αξιοποιήσουν τους αθλητες με στόχο ότι όποιοι βρίσκονται στην ομάδα θα έχουν μεγάλη φιλοδοξία για να κάνουν το επόμενο βήμα στη καριέρα, να αγαπουν την ομάδα και να παίξουν στην αντρική, μειώνοντας τόσο το μ.ο ηλικίας, οσο και οτι συνεπάγεται στο οικονομικό κομμάτι.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.