Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για Ηράκλειο


Με όνειρα και φιλοδοξίες, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηράκλειο με αρχικά τον  αγιασμό και ακολούθησε η πρώτη επίσημη προπόνηση στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στις 24/08  της ομάδας παρουσία των νεοαποκτηθέντων πλην ενός ψηλού, που αναμένεται να κλείσει σύντομα.Πηγή φώτο :"neakriti.gr".
Η φετινή χρονιά βρίσκει το Ηράκλειο με διαφορετική φιλοσοφία καθώς θα στηριχθεί σε έξι η επτά έμπειρους αθλητές (άνδρες) , οι οποίοι θα πλαισιώνονται από παίκτες των υποδομών

Οι άνδρες που θα στελεχώνουν το ρόστερ είναι οι Μύρων Παπαδάκης,  Γιάννης Λιανός, Δημήτρης Καραδολάμης, Γιούσι Κυρίτσης και Παντελή Μαραγκάκης, ο Κώστας Αγαπιάδης, εφ όσον λύσει τα επαγγελματικά του θέματα (αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα) ενώ απουσίαζε ο Κώστας Πάλλης που τα "βρήκε με το Ηράκλειο (απορρίπτοντας πρόταση του Εργοτέλη) και αναμένεται να κλείσει ένας φορ, ο οποίος έχει βρεθεί και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το kritikobasket.gr, ο παίκτης που θα "ψηλώσει" την ομάδα,(2.10,  23 χρονών), είναι γνωστός στον κόσμο της Κρήτης, πέρσι αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, σημειώνοντας 64 πόντους, παίρνοντας συνολικά 49 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τους παίκτες από τις υποδομές που  θα στελεχώσουν την Ανδρική ομάδα είναι οι Μιχάλης Σπυριδάκης (ουσιαστικά του Ανδρικού, καθώς  θα παραμείνει στην πόλη) , Κίτσος και Καλομοίρης (αρχικά), ενώ "κυκλικά θ ανεβαίνουν οι Πέτράκης, Πρωτογεράκης Μαριος, Μαρνελάκης, Πεδιαδιτάκης κ.α.

Ο Βασίλης Ράλλης επισήμανε: 
«Θα προωθηθούν αρκετοί νέοι αθλητές, οι οποίοι  μέσα από την προπόνηση θα δείξουν πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουμε και τα έμπειρα παιδιά που θα βοηθήσουν τους νεότερους και πιστεύω ότι θα δείξουμε, όταν έρθει η ώρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, θα είναι καλή θα έχει φρεσκάδα και ο κόσμος θα δει ικανοποιητικό μπάσκετ». Το νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι καθώς αγωνίζονται περισσότερες ομάδες, ενώ υποβιβάζονται και περισσότερες (πέντε αντί για τέσσερις).

«Πέρυσι υπήρχαν φαβορί, φέτος δεν υπάρχει αυτό. Θα δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με περισσότερες ήττες για τις πρώτες ομάδες και λιγότερες στην ουρά»,

επισημαίνει ο Βασίλης Ράλλης και προσθέτει: «Εμείς αυτό που θέλουμε να δούμε από την ομάδα είναι τι μπορούν να βγάλουν τα νέα παιδιά και κατά πόσο μπορεί να στηριχθεί σε αυτά η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Θα δούμε μία ομάδα υγιή αγωνιστικά που θα τη χαίρεται ο κόσμος».

Η κίνηση με τους "μικρούς" εκθείασε και ο  Γιάννης Λιανός που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παραμένει στην πόλη:

« Η καλύτερη επιλογή που μου δόθηκε είναι το Ηράκλειο. Είχα ενστάσεις λόγω της κατηγορίας, αλλά ο κόουτς και ο κ. Μπαξεβάνης με έπεισαν», εξηγεί ο πρώην φόργουορντ του ΟΦΗ, ενώ για τη νέα σεζόν τόνισε:

«Στόχος είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες παιδιά από το Ηράκλειο που είναι σε μικρή ηλικία και είναι μία σωστή κίνηση. Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα παιδιά που είμαστε πιο έμπειροι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε και να πετύχουμε μαζί κάτι καλό.

Τέλος στο Ηράκλειο όλοι έχουν να λένε για το "δυνατό" προπονητικό τιμ που συγκροτεί την ομάδα και αποτελείτε από τους Β.Ράλλη, Γ.Βισκαδουράκη, Α.Χριστοδούλου, και τεχνικό διευθυντή τον Μ.Σηφομιχελάκη.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.