Την Παρασκευή τα σπουδαία για τον ΟΦΗ.Εκσυγχρονίζεται η Εφόδου.


Αλλαγή δεδομένων είχαμε στον ΟΦΗ, που βρισκόταν μία ανάσα από την διάλυση, ωστόσο υπάρχει ελπίδα ώστε  ο ιστορικός σύλλογος της Κρήτης  να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2.Το βάρος στις υποδομές, η Εφόδου, "αλλάζει πρόσωπο".
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το kritikobasket.gr, βρέθηκε ένα αρχικό πόσο (50.000) που θα δινόταν ως αρχή και αναζητούνταν άλλες 30.000, ώστε να δοθεί η επιλογή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με την εφηβική ομάδα και  με κάποιες προσθήκες από "δανεικούς" παίκτες από τους συλλόγους της  Κρήτης, που θα θελήσουν κατ΄ αυτόν τον τρόπο να δουν παίκτες τους ν΄ αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες.

Εάν τελικά υλοποιηθεί,  γλιτώνει  τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα χωρίς να  σημαίνει ότι είναι εύκολο να υλοποιηθεί, καθώς και πάλι θα υπάρχουν έξοδα και λίγα έσοδα, ωστόσο εκείνο που φαίνεται να κοιτάζουν στον ΟΦΗ είναι τα μακροπρόθεσμα οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα.

Όλα αυτά όμως προς το παρόν είναι μόνο σκέψεις και όπως μας τόνιζαν κορυφαία στελέχη όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.

Ελαστικοί τάπητες στα ανοιχτα της  Εφόδου.


Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες στα ανοιχτά της Εφόδου, η οποία με την παρουσία του Γιάννη Κόκκινου, ως υπεύθυνου Ακαδημιών, ανακαινίζεται.

Συγκεκριμένα τοποθετείται ελαστικός τάπητας σε όλα τα γήπεδα, αντικαθιστώντας το "τσιμέντο" μια καινοτομία που θα δώσει την δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι την ημέρα που θα ανοίξει η Ακαδημία, όλα θα είναι έτοιμα, προκειμένου τα παιδιά να κάνουν προπόνηση σε πραγματικά μοντέρνα και ασφαλή γήπεδα.



Μια προσφορά:


MO club
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.