Σ ένα ακόμα σπουδαίο camp, 5 αθλητές της Ιεράπετρας(photos).


Ένα ακόνη τουρνουά διακεκριμένων συλλόγων & ακαδημιών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Sportcamp και αυτή τη χρονιά, με την παρουσία, πέντε παιδιών U17, απο την Ιεράπετρα.

Στο sportcamp Loutraki ,το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό προπονητικό Κέντρο στην Ελλάδα, βρέθηκαν αυτές τις ημέρες. Στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά, η πρωτοπόρος σε θέματα ανάπτυξης και υποδομής Ακαδημιών, η μοναδική Κρητική ομάδα με σαφή πλάνο την αξιοποίηση των Ακαδημιών της , η Ιεράπετρα, η οποία , επιφυλάσσει κι  άλλες δραστηριότητες το καλοκαίρι.

Με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Βαγγέλη Πλεξουσάκη, και συνοδό τον προπονητή Δημήτρη Κορνιωτάκη και με επτά συνολικά αθλητες που στην συνέχεια έγιναν  πέντε αθλητες.

Συγκεκριμένα η Ιεράπετρα είχε δηλώσει   7 αθλητές με τους πρώτους πέντε ν αγωνίζονται, οι οποίοι ήταν  :

  • Χρήστος Αγγελόπουλος
  • Μανος Πλακογιαννάκης
  • Γιώργος Παναγιωτάκης
  • Κωτσαντίνο Σφυράκης  
  • Βαγγέλης Παπαδάκης 
  • Γιώργος Μπαντήλας  (τραυματίας)
  • Γιάννης Πετσαγγουράκης (άρρωστος)

Οι αθλητές λοιπον  βρέθηκαν στο Λουτράκι για το  προπονητικό day camp για ηλικίες 6-16 ετών που γίνεται σε συνεργασία με την Intersport. 

Σχεδιάζεται και υλοποιείται με την τεχνογνωσία της TNBA Greece σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Κυριακή 5 και ολοκληρώθηκε στις 7 Απριλίου.

Οι αθλητές της Ιεράπετρας, έπαιξαν 4 παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες, αποδίδοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου κερδίζοντας τις εντυπώσεις απο τους άλλους προπονητές και παράγοντες που τους παρακολούθησαν.

Στο τουρνουά , η ομάδα της Κρήτης, έχασε στις ισοβαθμίες , την παρουσία της στον τελικό, καθώς προέκυψε τριπλή ισοβαθμία και για 2 πόντους πήγαν οι Φιλοθέη και ο Εθνικός.

Τέλος ν αναφέρουμε οτι ο σχεδιασμός  του πλάνου της αξιοποίησης των ταλέντων της Ιεράπετρας, περιλαμβάνει το καλοκαίρι, παρουσία τριών αθλητών της ομάδας, ( Μπαντήλας, Πλακογιαννάκης, Σφυράκης), σε camp στο Cleveland USA.

Τα αποτελέσματα της Ιεράπετρας :

U17

5 Απριλίου: Ιεράπετρα-Εθνικός  33-36
6 Απριλίου :Ζάκυνθος-Ιεράπετρα 52-55
7 Απριλίου :Ιεράπετρα-Φιλοθέη  41-39

Τελική Κατάταξη Ομάδων U17: 

1. Α.Ο. Φιλοθέης Basketball 
2. Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος - Εθνικός Γ.Σ. Αθηνών 
3. Ιεράπετρα
4. ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η TNBA & το Sportcamp Loutraki ευχαριστούν θερμά τις ομάδες και τους γονείς των αθλητών για τη συμμετοχή τους στο Loutraki Easter Basketball Cup 2015 και εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!


Λίγα λόγια για το SPORTCAMP

Προπονητικό day camp για ηλικίες 6-16 ετών που γίνεται σε συνεργασία με την Intersport. Σχεδιάζεται και υλοποιείται με την τεχνογνωσία της TNBA Greece σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας έναν ιδιαίτερο  αθλοτουριστικό προορισμό, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα, την Ολυμπιακή πόλη του 2004!

Διαθέτει άριστες υποδομές, συνδυάζοντας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, με οργανωμένους χώρους φιλοξενίας

Είναι η πρώτη επιλογή από το 1995 των περισσοτέρων   εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών, συλλόγων, ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων και μεμονωμένων αθλητών για την πλειονότητα των ολυμπιακών και λοιπών αθλημάτων.












Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.