Έκλεψε τις εντυπώσεις ο ΟΦΗ στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (photos).


Ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα, το 1o Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης μικρών ηλικιών που διοργανώθηκε απο τους, Σ. Δέλλιο από το coachbasketball.gr και τους Κ. Σκρέτα, Γ. Κουρμέτζα από την Ακαδημία ΑΟΤ STARS Τρικάλων, με τον ΟΦΗ να έχει θετικές εντυπώσεις και να αποκτά πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες για το μέλλον.


Το τουρνουά ξεκίνησε την Μ.Δευτέρα,  έως την Μ.Πέμπτη 07/04 και στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός πήραν μέρος 24 τμήματα ομάδων από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ανάμεσα τους και η Σέρβικη Ακαδημία Κρις Κρος. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παράλληλα στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου καθώς και στο Κλειστό Γήπεδο της Μπάρας.

Εκ μέρους του πολιτικού κόσμου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης με το στενό συνεργάτη του, Γιώργο Καρανάσιο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και η Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού, Βασιλένα Μητσιάδη.

Οι διοργανωτές του τουρνουά, Σάκης Δέλλιος, Κώστας Σκρέτας και Γιώργος Κουρμέτζας, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, όσον αφορά τη μαζικότατη παρουσία Ακαδημιών στα Τρίκαλα γι' αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Επίσης κατά την παρουσίαση των ομάδων, μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε προπονητές και αθλητές με τον Κώστα Σκρέτα να κλέβει την παράσταση, κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας.

Παράλληλα, έγιναν απονομές στους προπονητές όλων των Ακαδημιών, τις οποίες πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του πολιτικού κόσμου.

Οι ώρες διεξαγωγής ήταν από τις 9 το πρωί έως και 9 το βράδυ.

Επίσης, στο γνωστό καφέ της πόλης "Πολίτικον" αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο γνωστοί προπονητές θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο προπονητικής.


Για τον ΟΦΗ το ρεπορτάζ που μας έδωσε ο συνοδός της ομάδας (τον οποίον ευχαριστούμε θερμά) κ.Συμεών Καμπάκας, αναφέρει:

"EΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΟΦΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥA ΤΩΝ ΤΡΙΚAΛΩΝ. Η ΟΜAΔΑ ΤΟΥ ΜAΝΟΥ ΚΑΡΛΑΦΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΕΙΟΝΤΑΣ 2 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛEΣ ΕΜΦΑΝIΣΕΙΣ ΚΑΤAΦΕΡΕ ΝΑ ΦYΓΕΙ ΝΗΚΗΤΡΙΑ ΣΕ EΝΑΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔYΟ ΑΓΩΝΕΣ. 

Ο ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΕIΧΕ ΝΙΚΗΤH ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΤA ΑΠO EΝΑ ΣΚΛΗΡO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ, ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 47-61. 

ΠΑΡOΛΑ ΑΥΤA, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜEΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ EΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ COACH ΚΑΡΛΑΦΤΗ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜIΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ EΒΓΑΛΕ ΠΟΛY ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜEΛΛΟΝ.

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ EΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩI ΣΤΙΣ 09:00, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΕΦΗΒΙΚΟY ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΤΡΙΚAΛΩΝ. 

Η ΟΜAΔΑ ΑΠΑΡΤΗΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑIΧΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΤΟ 2000, ΜΕ ΚAΠΟΙΟΥΣ ΑΠO ΑΥΤΟYΣ ΝΑ ΠΕΡΝAΝΕ ΣΕ YΨΟΣ ΤΑ.. ΔYΟ ΜEΤΡΑ!!! 

ΠΑΡOΛΑ ΑΥΤA Ο ΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛY ΚΑΛO ΜΠAΣΚΕΤ, ΥΠΟΜΟΝH ΣΤΗΝ ΕΠIΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚH AΜΥΝΑ, ΚΑΤAΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚHΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠIΝΑΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΝΑ ΔΕIΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚA 69-59.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ Κos ΘΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤA ΤΟ ΠΑΡΕΛΘOΝ EΧΕΙ ΒΓAΛΕΙ ΑΠO ΑΥΤH ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΠΑΙΧΤΕΣ OΠΩΣ Ο ΡΕΤΖΙΑΣ H Ο ΔΕΣΠΟΣ, EΔΩΣΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΚΑΙ ΔHΛΩΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠO ΤΟ ΤΡOΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 12:00, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. 

ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΜEΛΛΟΝ ΣΚEΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛAΒΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜEΝΟ ΕΓΧΕIΡΗΜΑ, ΕIΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟI ΚAΠΟΙΟ ΑΝAΛΟΓΟ ΤΟΥΡΝΟΥA".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.