Χάνδακας | Κάνει τον απολογισμό του και ευχαριστεί.


Ο Γ.Σ. Χάνδακας, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αντρικού και παιδικού τμήματος για το πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ η Διοίκηση του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑ κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ευχαριστεί προπονητές και χορηγούς και ετοιμάζει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αντρικού και παιδικού τμήματος για το πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ η Διοίκηση του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑ κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και ετοιμάζει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Αντρική ομάδα του συλλόγου ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις της με τον αποκλεισμό της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος από την Ομάδα του Κύδωνα Χανίων η οποία επικράτησε δίκαια στις τρεις μεταξύ μας αναμετρήσεις και την οποία συγχαίρουμε για την πρόκριση και ευχόμαστε καλή συνέχεια στους τελικούς.

Ο στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς ήταν η ανανέωση του ρόστερ με την συμμετοχή νέων σε ηλικία παιχτών, η ανάδειξη τους μέσα από τις αγώνες της ομάδας και η δημιουργία ενός κορμού πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η ανδρική ομάδα τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος αυτός κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος καθώς ενδεικτικό είναι ότι με εξαίρεση 4 παιχτών όλοι οι υπόλοιποι ήταν κάτω από το όριο των 22 ετών. Η διοίκηση του Γ.Σ. Χάνδακας συγχαίρει τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας Γιάννη Κόκκινο και τον βοηθό προπονητή Αντώνη Βεργετάκη για το έργο τους.

Ο δεύτερος στόχος που θέσαμε στην αρχή της σεζόν ήταν η δημιουργία των κατάλληλων βάσεων για το ξεκίνημα των ακαδημιών του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ. Για τον σκοπό αυτό η ομάδα μας επένδυσε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πειραματικού σχολείου στο οποίο έγιναν όλες οι απαραίτητες κατασκευές και ανακαινίσεις ώστε να γίνει η βασική έδρα των ακαδημιών μας. Πέραν του Πειραματικού τμήματα ακαδημιών λειτούργησαν στο 2ο Δημοτικό Γαζίου, Στο Αθλητικό κέντρο Φορτέτσας και στο κλειστό των Μελεσσών. Επίσης ξεκίνησε η λειτουργία τμήματος Γυναικών.

Συγχαρητήρια στους προπονητές των τμημάτων αυτών, Κοκαρούδη Βαγγέλη, Βεργετάκη Αντώνη, Βαλαμούτσουνο Λουκά, Σηφάκη Δημήτρη και Δελαπόρτα Μαρία οι οποίοι παρά τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του στόχου. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του παιδικού τμήματος και στις οικογένειες τους που παρά τις δυσκολίες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την επίτευξη όλων των παραπάνω είτε σαν χορηγοί είτε με την παρουσία τους στις δραστηριότητες της ομάδας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον πρόεδρο Μπαμπη Μαρκάκη και το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ καθώς και τους διαιτητές και κριτές για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστούμε τους Αρναουτάκη Σταύρο Περιφερειάρχη Κρήτης, Αυγενάκη Λευτέρη Βουλευτή Ηρακλείου,  Μερονιανάκη Μαρίνο Επιχειρηματία, Καντίνα ¨Το Μανωλιό¨, Καντιδάκη Άριστειδης (Καφενείο και Παραιατρικά είδη), Cosmos (Τσικνάκης Λευτέρης), Βερτούδος Sport, Αλεβιζάκη Γιάννη, Χαριτάκη Άρη Εξοπλισμοί, Κουκλινός (Μεταφορές τμημάτων εκτός έδρας), Εστιατόρια Χόβολη και Quick.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Χάνδακα στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που ζούμε θα συνεχίσει χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις το έργο που ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όσους βρίσκονται στον χώρο και   συμμερίζονται τις ίδιες αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση του επιπέδου του Κρητικού Μπάσκετ.


Με εκτίμηση.
Ο πρόεδρος Γ. Ξενικάκης
 τα μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. Χάνδακα

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.