Εργο..τρίτος, πήρε το ντέρμπι θρίλερ με την Ακαδημία.


Στο ντέρμπι της Κρήτης της Γ΄Εθνικής, ο Εργοτέλης, αναδείχθηκε νικητής, αφού σ ένα δραματικό παιχνίδι επικράτησε επι της  αξιόμαχης και συγκλονιστικής Ακαδημίας Ρεθύμνου με  64-55 στο Λίντο και σε  συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είναι μόνος στην τρίτη θέση.

Οι Ρεθυμνιώτες είδαν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλό τους και με φοβερό μπασκετικό θράσος διεκδίκησαν μέχρις εσχάτων την νίκη, που θα τους επέτρεπε να ελπίζουν,  κρατώντας τον κόσμο που κατέκλυσε το Λίντο σε ενδιαφέρον σ ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, φάσεις και εντάσεις, χωρίς όμως ποτέ να ξεφύγουν απο τα αθλητικά πλαίσια.

Ο Εργοτέλης πάντως, που είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα (και μερικές φορές με διψήφιο αριθμό πόντων), βρήκε το σθένος και τις λύσεις (ιδιαίτερα στο φινάλε) και  πέτυχε καθοριστικούς πόντους με τους Καραλή, Αρναουτάκη, που έδωσε το δικαίωμα να ξεφύγει με επτά πόντους και στο τέλος να πανηγυρίσουν την νίκη.

Σύντομα φωτορεπορταζ, βίντεο με στιγμιότυπα, βίντεο με παρακάμερα και βίντεο με δηλώσεις των δυο προπονητών.

Εργοτέλης - Ακαδημία Ρεθύμνου 64-55
Δεκάλεπτα: 13-7, 28-25 (ημίχ.), 49-41, 64-55.
Διαιτητές: Βαλούρδος-Καρανικόλα.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ.Μακράκης): Γεωργούτσος 10, Καρακωνσταντάκης 2, Καβαλλαράκης,  Χασάπης, Ξενάκης 11 (1), Χαρωνίτης 2, Σκαρλάτος 7 (1), Βασιλειάδης 10 Μπουμπάρης, Αρναουτάκης  15 (2), Μαχαιριανάκης, Καραλής 7 (1).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Β.Θεοδωρουλάκης): Κριθανάκης 12, Σκέμπης 4, Μαυραγάκης 8, Μαραγκάκης 4, Σταμούλης 11, Νταλιάνης 2, Μπαλάφας 12, Μπελεφάντης, Νύκταρης, Κωνσταντίνου, Δουλγεράκης 2.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.