Με ανατροπή το Δειλινό το 1-0 στις νίκες.


Σ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με ανατροπές το Δειλινό, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό του αγώνα να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με 71-57 στο Λίντο, στην σειρά των αγώνων με την Μεσαρά, στα πλέι οφ των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα του Δ.Νασούφη, μπήκε με διάθεση να χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι, προσπαθώντας να "σπάσει" την έδρα στην σειρά και στο πρώτο μέρος τα κατάφερε περίφημα, εχοντας προβάδισμα εννέα πόντων (25-34) στο ημίχρονο.

Όμως στην επανάληψη, το Δειλινό αντέδρασε κι εχοντας "αιχμή του δόρατος", τον έμπειρο Μουδάτσο και με τους Παπαδογιαννάκη, Μπουντούρογλου, να μπαίνουν στην εξίσωση, κατάφεραν, να βρουν λύσεις στο Μεσσαρίτικο καλάθι, ενώ παράλληλα βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και επί μέρους  σερί  27-06, να βάλουν τα θεμέλια της νίκης, φτάνοντας τελικά με άνεση στο 1-0.

Για το δειλινό αναφέρθηκαν πιο πάνω οι κορυφαίοι, ενώ απο την αξιόμαχη Μεσαρά, οι Δαγαλάκης, Στεφανουδάκης και Κατσαμπρακάκης, ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Φώτο : Β.Σταυρακάκης.

Α.Ο. Δειλινό - Γ.Α.Σ. Μεσσαράς 71-57
Δεκάλεπτα: 13-14, 25-34(ημιχ.), 52-40, 71-57
Διαιτητές : Μαλαμάς, Μαραγκάκης.

Α.Ο. Δειλινό(Κουμιανάκης): Κωτούλας 2, Φασουλάκης 9, Παπαδογιαννάκης 15(1), Συντιχάκης 2, Μπουντούρογλου 13(1), Σταθάκης 4, Πετράκης 2, Μπόχτης 2, Παπαμαστοράκης, Μουδάτσος 22(5)
Γ.Α.Σ. Μεσσαράς(Νασούφης): Κατσαπρακάκης Γ. 10(1), Χαλκιαδάκης 4, Δαριβιανάκης Δ., Καμπιτάκης, Κολουτσάκης 2, Κατσαπρακάκης Γ. 3, Δαγαλάκης 17(3), Δαριβιανάκης Ε. 3, Κτιστάκης 4, Στεφανουδάκης 14(2)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.