Από την ...Πολι έρχεται νικητής ο Ηρόδοτος.


Τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Ηρόδοτος, καθώς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ, επικράτησε και μάλιστα εκτός έδρας του Πόλις Καλλιθέας.

Την πολύ καλή πορεία, εσχάτως, του Πόλι Καλλιθέας, ανέκοψε ο Ηρόδοτος, παίρνοντας μάλιστα "διπλό" στην Αθήνα με 74-79 και... τριτώνοντας το καλό για τις κρητικές ομάδες! 

Οι παίκτες του Δημητριάδη στάθηκαν εξαιρετικά, και ανταμείφθηκαν γι' αυτό, φανερώνοντας στο φινάλε και τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, προκειμένου να πάρουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα και να τελειώσουν τον πρώτο γύρο στη μέση της βαθμολογίας, κάνοντας την "επικίνδυνη ζώνη" να μην αποτελεί καν σκέψη το μυαλό τους, μιας και με τη μέχρι τώρα εικόνα τους δείχνουν να μπορούν να ζητήσουν έναν ανώτερο στόχο.

Ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, μετά το δεύτερο δεκάλεπτο και να διαχειριστεί άψογα μέχρι το τέλος την υπερ του διαφορά και με οδηγούς της νίκης τους Παρδακά, Χρύση και Μαϊστρέλη, να πάρει αυτην την πολύ σπουδαία νίκη.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ 74-79
Δεκάλεπτα: 22-20, 35-45 (ημιχ.), 56-62, 74-79
Διαιτητές: Δημόπουλος-Καρπάνος

Πόλις Καλλιθέας (Κακαλιάς): Μπογδανίδης 2, Καβελάρης, Κόκκινος 20, Καρλάφτης 11 (3), Κωνσταντώνης 8 (2) , Βελιζιώτης 3, Κασπαριάν 28 (2) , Λαφτσής , Τσεμπελής, Μακρόπουλος, Νουόκε, Καβακάκης.
Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Τσαμπής 5 (2), Σταθάκης, Μαϊστρέλης 12 (2), Χρύσης 16, Γρύλλης 4 , Παρδακάς 21 (1), Μητρόπαπας 5, Βαρνάβας 6, Μαυρόπουλος 4, Αντωνιάδης, Χαρατσής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.