Το αφιέρωμα του weplayball.gr, για ο Αρκάδι και Ηρόδοτο.Ποια είναι η παίκτρια αποκάλυψη


Το weplayball.gr στο αφιέρωμα που εκανε για την Α2 κατηγορία, χαρακτηρίζει το Αρκάδι αποκάλυψη της σαιζόν, ενώ αναφέρει για τον Ηρόδοτο.Στην Β΄καλύτερη πεντάδα δυο παίκτριες του Αρκαδίου, που είναι κορυφαίες και στις σκορερς τρίποντα.Ποια  είναι η παίκτρια αποκάλυψη.
ΑΡΚΑΔΙ


Η μεγάλη αποκάλυψη της σεζόν είναι το Αρκάδι, που ίσως στο τέλος να μην καταφέρει να σώσει την παρτίδα, όμως αυτό που έχουν πετύχει ως τώρα ο Κώστας Πλευράκης και οι παίκτριες του είναι άξιο αναφοράς. 

Το Αρκάδι είναι η ομάδα που κατέβηκε αποκλειστικά με νεάνιδες παίκτριες και έχει καταφέρει να σημειώσει τέσσερις νίκες στον πρώτο γύρο ενώ έφτασε κοντά σε κάποιες ακόμα. 

Το άκρως επιθετικό και πιεστικό παιχνίδι της ομάδας του Πλευράκη έχει εντυπωσιάσει παρά την έλλειψη βάθους και εμπειρίας ενώ η τριπλέτα Τζουγκράκη-Λίτσι-Μπότσι έχει κλέψει την παράσταση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον...


Καλύτερη Εμφάνιση
Αρκάδι - Πανιώνιος 88-55

Χειρότερη Εμφάνιση
Κρόνος - Αρκάδι 80-38

Πρώτες Σκόρερς
Τζουγκράκη 16,3
Μπότσι 14,4
Λίτσι 12,3

MVP

Ο τίτλος θα μοιραστεί στο περιφερειακό δίδυμο των Τζουκγράκη και Μπότσι που πυροβολούν από την περιφέρεια ασύστολα και προκαλούν πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες...


ΗΡΟΔΟΤΟΣ


Η έτερη εκπρόσωπος της Κρήτης απογοητεύει μετά την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν πέρσι. Ομως τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται από τα μισά της χρονιάς λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας με τις αποχωρήσεις των Μ.Γιαλυτάκη και Παπαϊωσήφ, με τον σοβαρό τραυματισμό της Καρλάφτη και συνεχίστηκαν το καλοκαίρι όταν έγινε γνωστό ότι θα σταματούσε η Ματθαιουδάκη και η Ρούλα Γιαλυτάκη θα κατέβαινε πιο χαλαρά. Λεφτά για μεταγραφές δεν υπήρχαν και η ομάδα στηρίχτηκε σε νεαρές παίκτριες που δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν με επιτυχία στην κατηγορία.


Καλύτερη Εμφάνιση
Ηρόδοτος - Αρκάδι 57-38

Χειρότερη Εμφάνιση
Σπόρτιγκ - Ηρόδοτος 60-27

Πρώτες Σκόρερς
Δανδουλάκη 10,0
Νισταζάκη 6,3
Φωτιάδη 8,0

MVP
Η Μαρία Δανδουλάκη ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει φέτος ο Ηρόδοτος. Η νεαρή σέντερ είναι η μόνη με διψήφιο αριθμο πόντων και προσπάθησε να παλέψει με τις υπόλοιπες έμπειρες ψηλές της κατηγορίας και τα κατάφερε αρκετά καλά...


MVP Για τον Α΄Γύρο:

Η Βίνα Μάλαμα επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα της πόλης της με την οποία ασχολιόταν και διοικητικά τα τελευταία χρόνια και έδειξε ότι η τέχψνη δεν ξεχνιέται. Σπουδαία σκόρερ με πολλές αρετές ξεχωρίζει στη νεανική ομάδα της Καλαμάτας!

Καλύτερη Πεντάδα Α Γύρου
Πλούμπη (Αρης Πετρ) - Στεφανιδου (Πανιωνιος) - Δασκαλοπούλου (Ικαρος Καλλ) - Τσουκαλά (Δάφνη Αγ.Δημ) - Ζικυρίδου (Κρόνος)

Β' Καλύτερη Πεντάδα Α Γύρου
Τζουγκράκη (Αρκάδι) - Μπότσι (Αρκάδι) - Πανταζή (Κρόνος) - Σκαρογιάννη (Μελίσσια) - Γιαμπάνη (Φάληρο)

Παίκτρια-Αποκάλυψη
Εύα Τζουγκράκη (Αρκάδι)

MVP
Βάσω Δασκαλοπούλου (Ικαρος Καλλ)

Σκόρερς
Δασκαλοπούλου (Ικαρος) 207
Στεφανίδου (Πανιώνιος) 184
Τσουκαλά (Δάφνη Αγ.Δημ) 170
Τζουγκράκη (Αρκάδι) 163
Μπότσι (Αρκάδι) 144
Μαρίνου (Ικαρος) 143
Β.Μάλαμα (Καλαμάτα 80) 131
Πλούμπη (Αρης Πετρ) 131
Λίτσι (Αρκάδι) 123
Μοίρα (Αρης Πετρ) 122

Τρίποντα
Τζουγκράκη (Αρκάδι) 25
Αστραντίνη (Σπόρτιγκ) 16
Στεφανίδου (Πανιώνιος) 15
Λίτσι (Αρκάδι) 15
Καμμένου (Κρόνος) 15
Σπαθάρη (Κρόνος) 12
Ζότοβα (Ικαρος) 12
Μαρίνου (Ικαρος) 11
Τσουκαλά (Δάφνη Αγ.Δημ) 10
Κοιλιαρίδη (Μελίσσια) 10
Νταή (Σπόρτιγκ) 10


Πηγή: "weplayball.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.